Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Δυο τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο στο Βόλο

Η έκρηξη συγκλόνισε τη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου - Οι άτυχοι εργαζόμενοι υπέστησαν εγκαύματα από την πίσσα που κόλλησε πάνω τους και διακομίστηκαν με
φρικτούς πόνους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του ΒόλουΙσχυρή έκρηξη που προκλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο καζάνι ενός εργοστασίου που έκανε παραγωγή πίσσας, συγκλόνισε στις 4.30΄ το απόγευμα τη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά δυο εργάτες!





Οι άτυχοι εργαζόμενοι υπέστησαν εγκαύματα από την πίσσα που κόλλησε πάνω τους και διακομίστηκαν με φρικτούς πόνους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Γι' αυτό, θα διακομιστεί στο Θριάσιο νοσοκομείο που διαθέτει ειδική μονάδα για εγκαυματίες.

Ο δεύτερος τραυματίας έχει υποστεί επίσης εγκαύματα, αλλά όχι σε τέτοια έκταση που να απαιτείται η μεταφορά του στην Αθήνα και παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Βόλου. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και ειδικοί πραγματογνώμονες ερευνούν για τα αίτια της έκρηξης και αν υπάρχουν ευθύνες σε στελέχη του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου