Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Κινήσεις πανικού από τον Ηλία Ψηνάκη

Απεγνωσμένες κινήσεις κρίσης πανικού κάνει ο Ηλίας Ψηνάκης τις τελευταίες ημέρες, βλέποντας να τον παρασύρει η «χιονοστιβάδα» των αντιδράσεων για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού κι εν όψει της αποψινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα σε μία «κούφια» προσπάθεια «φτηνού» εντυπωσιασμού, όπως τονίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης, επιχειρεί να εμπλέξει Έλληνες ευρωβουλευτές για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ στέλνει και επιστολές στην Ευρωπαϊκή επιτροπή, αλλά δυστυχώς «κατόπιν εορτής».




Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε με τη δημοτική σύμβουλο Μαραθώνα και μέλος της επιτροπής αγώνα Γραμματικού κ. Σταυρούλα Δρακοπούλου, η οποία τόνισε πως «ο κ. Ψηνάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα με αυτά που κάνει και εκθέτει και ευρωβουλευτές με τους οποίους βρισκόμαστε ήδη σε επικοινωνία προκειμένου να εξηγήσουμε την κατάσταση. Ο κ. Δήμαρχος είναι απελπισμένος και στριμωγμένος άγρια και, στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι κάνει κατά του ΧΥΤΑ, εκτίθεται όλο και περισσότερο.

Δουλειά του είναι (ρόλος που είχε αναλάβει από την περιφέρεια), να κρατά τους δημότες απληροφόρητους, παραπλανημένους, σε ακινησία και να περιορίζει ή να συκοφαντεί την οποιαδήποτε αντίδραση εναντίον του έργου. Τώρα όμως που τα επιχειρήματα κατά του έργου γίνονται ευρέως γνωστά, η κοινωνία αφυπνίζεται και κινητοποιείται. Ο κ. Δήμαρχος χάνει τον έλεγχο. Γι΄αυτό πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες και να αποδείξει την αναγκαιότητα της λειτουργίας της ΟΕΔΑ – ΧΥΤΥ στο Γραμματικό όπου μόνο και μόνο με την παρουσία του θα ‘’επιβεβαιώσει’’ (στο έπακρο και με προσθήκες…) την προπαγάνδα των υποστηρικτών του έργου στην Ε.Ε. Περιβάλλοντος ( κκ Κρεμλή, Κουνινιώτη ), που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες απαίδευτους και αδιάφορους για το περιβάλλον και άρα χρειάζονται τέτοια έργα.»

Σε αυτό το βαρύ κλίμα για τον κ. Ψηνάκη προστίθεται και η χαρακτηριστική εικόνα στην κοπή της πίτας του εξωραιστικού συλλόγου «Τύμβος» της παραλίας Μαραθώνα όπου συνέβη το εξής πρωτοφανές γεγονός. Ενώ όλα κυλούσαν σε εορταστική ατμόσφαιρα και με εξαιρετική διάθεση, αφού η πρόεδρος κα. Μάνδηλα και τα μέλη του ΔΣ είχαν οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, όταν εμφανίστηκε ο δήμαρχος το τραπέζι των επισήμων άδειασε! Βουλευτές, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι «έγιναν καπνός» στην εμφάνιση του κ. Ψηνάκη ο οποίος «έμεινε άγαλμα»…

difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου