Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μετέφερε ναρκωτικά οπλισμένος σαν «αστακός»

Σαν... ώριμο φρούτο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών Το οργανωμένο μπλόκο σταμάτησε για έλεγχο το ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητο του υπόπτου και, κατά την διάρκεια της έρευνας,
ανακάλυψαν ότι είχε στην κατοχή του τέσσερα μικρά μπουκαλάκια τα οποία περιείχαν συνολικά 500 ml υγρής μεθαδόνης  Σαν... ώριμο φρούτο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του, ένας 65χρονος Έλληνας ο οποίος βρέθηκε περικυκλωμένος από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε περιοχή της Καστοριάς.





Το οργανωμένο μπλόκο σταμάτησε για έλεγχο το ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητο του υπόπτου και, κατά την διάρκεια της έρευνας, ανακάλυψαν ότι είχε στην κατοχή του τέσσερα μικρά μπουκαλάκια τα οποία περιείχαν συνολικά 500 ml υγρής μεθαδόνης και ένα σκεύος για την μέτρηση και την χρήση του ναρκωτικού. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, όμως, ο δράστης ήταν οπλισμένος σαν... αστακός!

Πάνω του βρήκαν και κατέσχεσαν τρία μαχαίρια διαφόρων μεγεθών και δυο συσκευές εκτόξευσης αερίου, που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο τα είχε μαζί του. Ο 65χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου