Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Έκλεψαν εμπορεύματα από το ΚΤΕΛ Λακωνίας

Έσπασαν τον συναγερμό με βαριοπούλα και τον έριξαν μέσα σε έναν κουβά γεμάτο με νερό για να «πνίξουν» τον ήχο!Το σύστημα συναγερμού που ήταν τοποθετημένο στο κυλικείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας στη Σπάρτη, δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους άγνωστους διαρρήκτες που
το έβγαλαν εκτός μάχης τα ξημερώματα της Δευτέρας σπάζοντάς το με... βαριοπούλα και ρίχνοντάς το μέσα σε έναν κουβά γεμάτο με νερό για να «πνίξουν» τον ήχο!





Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο κυλικείο και άρπαξαν όλα τα πακέτα τσιγάρων, πλήθος φαγώσιμα και πήραν μαζί τους ακόμη και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής! Στη συνέχεια, προσπάθησαν να εισβάλλουν στα εκδοτήρια, όμως εκεί τους... πρόλαβε ο κεντρικός συναγερμός του ΚΤΕΛ και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Πάντως, οι κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει και το οπτικό υλικό παραδόθηκε στην Αστυνομία που το εξετάζει καρέ- καρέ.

*** Δυο κλοπές και μία απόπειρα κλοπής που είχαν γίνει την περασμένη Παρασκευή στο χωριό Βασιλάκιο του Δήμου Ευρώτα στην Λακωνία, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο τσιγγάνων ηλικίας 36 και 27 χρόνων. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν όταν επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο του σπιτιού μιας ηλικιωμένης η οποία βρισκόταν στην αυλή, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου