Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Συμπλοκή Πακιστανών που διακινούσαν χασίς στη Μύκονο

Στον χώρο όπου διέμεναν, βρέθηκαν 39 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων Τσακώθηκαν για τη… μοιρασιά των κερδών τους από την
διακίνηση ναρκωτικών τέσσερις Πακιστανοί που κατοικούσαν σε μια εγκαταλειμμένη οικοδομή στη Μύκονο και το αποτέλεσμα ήταν να αλληλοτραυματιστούν και να βρεθούν όλοι με χειροπέδες!





Κάποιοι ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος του «νησιού των ανέμων», οι οποίοι έκαναν έφοδο στο κτίριο και συνέλαβαν τους αλλοδαπούς ηλικίας 28, 34, 30 και 38 χρόνων οι οποίοι είχαν έρθει στα χέρια χρησιμοποιώντας και δυο ξύλινα κλομπ, ενώ ο ένας ήταν αιμόφυρτος! Στον χώρο όπου διέμεναν, βρέθηκαν 39 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων, που κατασχέθηκε μαζί με τα δυο ρόπαλα.

Οι Πακιστανοί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη διαμονή στην χώρα και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
*** Στο αγρόκτημά του σε περιοχή της Χαλκιδικής έκρυβε προσεκτικά ακατέργαστη κάνναβη βάρους 266 γραμμαρίων ένας 51χρονος, ο οποίος ήταν και φυγόποινος καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου βρήκαν την κρυμμένη ποσότητα του χασίς, συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου