Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Φωτο: Ο Τσίπρας, το διάγγελμα, το κομπολόι και η ΕΡΤ

Πώς πέρασε το «θερμό»Σάββατο λόγω των συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό, ο πρωθυπουργός βάσει των αναρτήσεών του στο InstagramΉταν μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της πρωθυπουργικής του θητείας. Το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όλους τους πολιτικούς αρχηγούς,
προκειμένου να τους ενημερώσει για την διαδικασία των διαπραγματεύσεων σχετικά με το Σκοπιανό - ένα θέμα που έχει αναδείξει σε κορυφαίο το τελευταίο διάστημα και που θα ήθελε πολύ ο ίδιος να λύσει...





Όλα όσα έγιναν μπροστά στις κάμερες λίγο - πολύ τα είδαμε, όμως ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του φροντίζουν, μέσω του επίσημου λογαριασμού του πρωθυπουργού στο Instagram, να μας επιτρέπουν και μια ματιά στα παρασκήνια - υπό το κυβερνητικό φίλτρο φυσικά, πάντα.

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν από το περασμένο Σάββατο λοιπόν, ξεχωρίζει εκείνη που δείχνει τον πρωθυπουργό, σε κάποιο κενό μεταξύ των συναντήσεων, να ενημερώνεται για το «τι παίζει», φυσικά παρακολουθώντας ΕΡΤ, σε κάποια από τις τηλεοράσεις του Μεγάρου. Ο κύριος Τσίπρας, χαλαρός και κρατώντας στα χέρια του ένα κομπολόι, παρακολουθεί τις ζωντανές συνδέσεις του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. «Παρακολουθώντας τις ειδήσεις ανάμεσα στις συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία, μαζί με τα hashtags: #ερτ #ειδησεις #πολιτική #ελλαδα #greece.


Σε ανάλογο ύφος και η δεύτερη φωτογραφία που ανέβηκε από το Σάββατο στον λογαριασμό του πρωθυπουργού, όπου φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με συνεργάτες του μπροστά από ένα μόνιτορ, που όμως ο θεατής δεν βλέπει. Όπως όμως μας ενημερώνει η λεζάντα, παρακολουθούν την «δήλωση για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά μας θέματα», το διάγγελμα δηλαδή του πρωθυπουργού, προφανώς προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ατέλειες προτού διανεμηθεί στα τηλεοπτικά κανάλια και μεταδοθεί πανελληνίως. «#πολιτική #πγδμ #αλβανία #backstage», είναι τα hashtags στην φωτογραφία αυτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου