Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ανθρωποκυνηγητό: Συμμορία επιχείρησε να κλέψει γυναίκα οδηγό και προκάλεσε τροχαίο

Ανθρωποκυνηγητό: Συμμορία επιχείρησε να κλέψει γυναίκα οδηγό και προκάλεσε τροχαίο
Τέσσερις άνδρες επιχείρησαν να κλέψουν γυναίκα οδηγό στην περιοχή Κουκούλι της Πάτρας, προκαλώντας κατά τη διαφυγή τους τροχαίο ατύχημα, ενώ τελικά απομακρύνθηκαν με τα πόδια. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ στο σημείο της επίθεσης οι εικόνες χάους είναι εμφανείς.





Το όχημα πριν την εκτροπή είχε συγκρουστεί με άλλο ΙΧ στην οδό Καλαβρύτων και εγκατέλειψε το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν την νεαρή οδηγό με την οποία συγκρούστηκαν.





Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα,Λίγα λεπτά αργότερα χτύπησαν το αυτοκίνητο σε κολόνα έξω από το Κουκούλι.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ενημερώθηκαν για το τροχαίο στο ΕΚΑΒ και όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες προς έκπληξή τους άκουσαν τον οδηγό να τους λέει ότι δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο και τους ζητούσε να τον βοηθήσουν προκειμένου να σπρώξει το αυτοκίνητο για να φύγει.

Αναζητούνται 3 ακόμη άτομα τα οποία επέβαιναν στο όχημα και πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας από το σημείο που το όχημα εξετράπη της πορείας του.



Πηγή: www.tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου