Η σχεδιάστρια κλήθηκε να απολογηθεί αμέσως από τους χρήστες του Instagram, συμπεριλαμβανομένης της Naomi Campbell που έγραψε στην Sergeenko “αυτό καλύτερα ας μην είναι πραγματικότητα” στο Instagram story της.
 Σήμερα το πρωί, η Sergeenko διατύπωσε στο Instagram μια συγγνώμη, την οποία πολλοί βρήκαν εξίσου προβληματική με τη χειρόγραφη σημείωση. Έγραψε: “Ο Kanye West είναι ένας από τους αγαπημένους μου μουσικούς και το NP είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια και ναι, απευθυνόμαστε η μία στην άλλη με τη λέξη “Ν” μερικές φορές όταν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είμαστε εξίσου κουλ με αυτούς που το τραγουδούν. ”
Μετά την περίπλοκη εξήγηση, η σχεδιάστρια συνέχισε: “Είμαι βαθύτατα λυπημένη για όσους προσέβαλλα. Η Mira είναι μία αγαπητή φίλη και ακόμη και το γεγονός ότι ανέβασε την προσωπική μου αφιέρωση στο Instagram δείχνει τις αθώες προθέσεις μας και ότι δεν συνειδητοποιούσαμε τις συνέπειες. “
Όμως οι followers και οι άνθρωποι της μόδας δεν πείστηκαν από τη δικαιολογία της Sergeenko.
Λίγες ώρες αργότερα, η Duma εξέδωσε συγγνώμη στη δική της σελίδα Instagram, γράφοντας ότι “λυπάται πολύ ” και ότι είναι “αφοσιωμένη στην ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητα”.
Παρόλα αυτά απομακρύνθηκε από τη θέση της ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο The Tot, όπως ανακοινώθηκε από την Nasiba Adilova στο Instagram.
Τελικά, ενώ η βιομηχανία της μόδας κάνει μικρά βήματα προς την φυλετική ποικιλομορφία, το συμβάν αυτό, είναι ακόμη μια υπενθύμιση ότι υπάρχουν πολλά ακόμα στον κλάδο που πρέπει να γίνουν.