Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ρέθυμνο: 24χρονη ξάφρισε μεγάλο ποσό από το μαγαζί όπου δούλευε!

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε πάθει σοκ στις 29 Ιανουαρίου, όταν διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά 10.000 ευρώ - Την «τσάκωσαν» οι κάμερες
Έβαλε «χέρι» στο ταμείο του καταστήματος όπου εργαζόταν στο Ρέθυμνο, αλλά δεν σκέφτηκε ότι την παρακολουθούσε το άγρυπνο «μάτι» της... κάμερας ασφαλείας, μία 24χρονη Ελληνίδα η οποία άρπαξε ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό! Ένδεκα ημέρες μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.





Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε πάθει σοκ στις 29 Ιανουαρίου, όταν διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά 10.000 ευρώ! Κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και εκείνοι ζήτησαν το βίντεο που είχε καταγράψει τις προηγούμενες ημέρες η κάμερα. Μελετώντας το καρέ- καρέ, είδαν τελικά τη νεαρή υπάλληλο να κλέβει τα χρήματα.

Η 24χρονη δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης, ενώ (φυσικά) απολύθηκε πάραυτα από το μαγαζί!
*** Αδυναμία στα... αρώματα είχε ένας νεαρός αλλοδαπός που μπήκε σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα, παριστάνοντας τον πελάτη. Όταν νόμισε ότι κανείς δεν τον παρατηρούσε, έκλεψε ένα μπουκάλι με άρωμα.

Όμως, έγινε αντιληπτός από την υπεύθυνη του καταστήματος την στιγμή που έφευγε και ειδοποιήθηκαν άνδρες της Άμεσης Δράσης. Ο 23χρονος Σύρος συνελήφθη σε κοντινή απόσταση και προσήχθη στην Ασφάλεια, ενώ το άρωμα αποδόθηκε στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου