Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε Ι.Χ.!

Η αστυνομία στη Σεβίλλη της Ισπανίας έκανε μια περίεργη ανακάλυψη όταν βρήκε δύο αυτοκίνητα γεμάτα με… πορτοκάλια. Οι περισσότεροι θα σκέφτονταν χρήματα ή κάτι άλλο
μεγάλης αξίας, αλλά αυτό που κλάπηκε ήταν πολλά κιλά πορτοκάλια.




Οι τοπικές αρχές παρατήρησαν τα δύο οχήματα να πηγαίνουν στο δρόμο μαζί και να οδηγούν κοντά κοντά, ένα παλιό Suzuki Baleno και ένα Hyundai Elantra. Αφού αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν σε έναν χωματόδρομο.Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα κυνηγό μέχρι που οι ισπανικές αρχές κατάφεραν να τα σταματήσουν και να διαπιστώσουν ότι ήταν γεμάτα με χιλιάδες πορτοκάλια. Τα πορτοκάλια ήταν περισσότερα από τέσσερις τόνους. Ούτε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν!
Μετά τις πρώτες έρευνες βρέθηκε και άλλο ένα όχημα κι αυτό γεμάτο με πορτοκάλια.Όταν ερωτήθηκαν οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι είχαν έρθει από πολύ μακριά και είχαν σταματήσει για να μαζέψουν πορτοκάλια.
Τέλος, στις αρχές οδηγήθηκαν και κατηγορούνται για κλοπή ένα ζευγάρι με τον ενήλικο γιο τους και δύο αδέρφια που φένεται πως συμμετείχαν.
Seville-Police-Stolen-Oranges-a640 Seville-Police-Stolen-Oranges-c640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου