Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Φωτιά σε ρωσικό καταδρομικό στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ

Τα 106 μέλη του πληρώματος του καταδρομικού «Στρατάρχης Σαπόσνικοφ», του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού, απομακρύνθηκαν έγκαιρα, ενώ έσπευσαν στο σημείο ισχυρές
δυνάμεις της πυροσβεστικής Στις φλόγες τυλίχθηκε το κατάστρωμα πλοίου του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ της ρωσικής Άπω Ανατολής.






Τα 106 μέλη του πληρώματος του καταδρομικού «Στρατάρχης Σαπόσνικοφ», του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού, απομακρύνθηκαν έγκαιρα, ενώ έσπευσαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 11 οχήματα και 48 πυροσβέστες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.


Στήλες πυκνού μαύρου καπνού ορθώθηκαν από το πλοίο, αλλά σύμφωνα με εκπρόσωπο τοπικού ναυπηγείου δεν προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.


Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαϊά βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες επισκευής με συγκόλληση. Οι αρχές διέταξαν έρευνα. Πιστεύεται ότι άρπαξε φωτιά το σκαρί ή κάποιο από τα εργαλεία. Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax στο καταδρομικό δεν υπάρχουν όπλα ή άλλος σημαντικός εξοπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου