Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

«Νέρωνες» καίνε αυτοκίνητα στην Πάτρα

Τρεις εμπρησμοί μέσα σε 24 ώρες - Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πίσω από το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, κρύβεται κάποιος επίδοξος «Νέρωνας» που απολαμβάνει το θέαμαΣε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πυροσβεστική στην Πάτρα, μετά τον τρίτο
κατά σειρά εμπρησμό οχήματος μέσα σε 24 ώρες από άγνωστο δράστη, ο οποίος μάλιστα χτύπησε σε ώρα που κυκλοφορεί πολύς κόσμος, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.





Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο ιδιοκτήτης του, στην περιοχή των Τ.Ε.Ι.. Ο ίδιος ειδοποίησε την Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες που «έγλειφαν» το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του κτιρίου!

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό τμήμα για να εξακριβωθεί πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν εμπρησμό. Ήταν, μάλιστα, το τρίτο παρόμοιο περιστατικό καθώς, τα ξημερώματα του Σαββάτου, είχαν καταστραφεί άλλα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στη περιοχή του Λαδόπουλου.
Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πίσω από το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, κρύβεται κάποιος επίδοξος «Νέρωνας» που απολαμβάνει το θέαμα! Ανάλογα αλλεπάλληλα περιστατικά είχαν συμβεί τον Αύγουστο του 2017 και είχε συλληφθεί ως ύποπτος ένας νεαρός, ο οποίος είναι πλέον έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική παρ’ όλο που δεν αποδείχθηκε ότι ήταν ο εμπρηστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου