Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Στήριξη Τραμπ στην καλλονή διευθύντρια Επικοινωνίας Χόουπ Χικς

Παρά τις σκανδαλώδεις φήμες, ο αμερικανός πρόεδρος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη διευθύντρια επικοινωνίας – Ο σύντροφός της και «δεξί χέρι» του Τραμπ παραιτήθηκε από τη θέση του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τις πρώην συζύγους του – Η κυβέρνηση Τραμπ θα παρουσιάσει σχέδιο επενδύσεων 1,5 τρισ. δολάριαΜπορεί οι φήμες
περί δεσμού Χόουπ και Τραμπ να μην έχουν κοπάσει με την 29χρονη να βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου καθώς ο εραστής της δέχεται καταγγελίες από τις δύο πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό, όμως ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει να «στάζει μέλι» για την μελαχρινή συνεργάτιδά του.





Εν μέσω φημών ότι το προεδρικό ζεύγος έχει προβλήματα, ο Τραμπ πλέκει το εγκώμιο στην καλλονή διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς. Για την μελαχρινή πρασινομάτα είχαν ακουστεί διάφορα, όπως ότι προσπαθεί να καλύψει το θέμα που εξανάγκασε σε παραίτηση τον Ρόμπερτ Πόρτερ.

«Είναι έξυπνη,πολύ ταλαντούχα, είναι απολύτως φανταστική κι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο», δήλωσε ο Τραμπ  σε συνέντευξή του στους New Tork Times μετά τις αποκαλύψεις ότι o ο πρώην στενότατος συνεργάτης του και σύντροφος της Χικς, Ρόμπερτ Πόρτερ κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο πρώην συζύγους του.  
Παρουσιάζει σχέδιο επενδύσεων 1,5 τρισ. δολαρίων 

Στο μεταξύ για αύριο έχει καθοριστεί η παρουσίαση του σχεδίου επενδύσεων ύψους 1,5 τρισ. δολαρίων, με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να αναμορφώσει βασικές υποδομές της χώρας και να δώσει ώθηση σε ανάπτυξη και απασχόληση.

Από το σύνολο των 1,5 τρισ. δολαρίων, μόλις 200 δισεκατομμύρια δολάρια θα προέρχονται από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό ενώ τα υπόλοιπα θα είναι ένα μείγμα επενδύσεων από πολιτείες και ιδιωτικό τομέα, με την εγγύηση του δημοσίου.

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε πολιτείες και τοπικές κυβερνήσεις να λάβουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση και εγγυήσεις και να προωθήσουν έργα βασικών υποδομών, που θα αναβαθμίσουν την περιοχή τους» τόνισε ο Ντ. Γκρίμπιν, ειδικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου για έργα υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου