Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ξαναχτυπά ο σύμβουλος του Ερντογάν: Μύγα η Ελλάδα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα Τουρκία

  «Θα υπάρξουν τρομερές συνέπειες» απείλησε ο Γιγίτ Μπουλούτ Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, προχώρησε ο ανώτατος σύμβουλος του Τούρκου
προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, σχετικά με τα Ίμια.





Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT, τόνισε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας επιχειρεί στο Αφρίν της Συρίας. «Η απάντηση όμως της Τουκίας θα είναι πιο σκληρή», τόνισε ο Μπουλούτ.

Μάλιστα, ο Μπουλούτ ανέβασε το επίπεδο της πρόκλησης, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι μία μύγα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα Τουρκία», ενώ προειδοποίησε για «τρομερές συνέπειες».
Πριν από μερικές ημέρες, ο Μπουλούτ είχε εκτοξεύσει απειλές και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η Τουρκία θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια σε όποιον Ελληνα πρωθυπουργό, υπουργό και αξιωματούχο πατήσει στα Ιμια.

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο», είχε πει μεταξύ άλλων, ο σύμβουλος του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου