Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Βλάχος (ΝΔ): Να παραιτηθεί ο Άδωνις από αντιπρόεδρος

 
Είναι «λάθος να αποκαλούμε τους μάρτυρες κουκουλοφόρους»
 «Στην περίπτωση του Βατοπεδίου» ανέφερε, «όσων τα ονόματα εμπλέκονταν, έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν από βουλευτές»Την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ζητάει ο βουλευτής του
κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Βλάχος, με αφορμή την υπόθεση Novartis.





Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βλάχος ανέφερε πως «στην περίπτωση του Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν, έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν από βουλευτές».
Προσέθεσε επίσης ότι «είναι ένα θέμα που φαντάζομαι θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος, γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή του προέδρου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμένα».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις απειλές που εκτοξεύονται από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης, ο Γιώργος Βλάχος είπε ότι είναι «λάθος να αποκαλούμε τους μάρτυρες κουκουλοφόρους» και υπενθύμισε ότι ήταν η ΝΔ ήταν αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.

Ο Γιώργος Βλάχος ήταν αρμόδιος για τις τιμές των φαρμάκων, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ωστόσο το όνομά του δεν βρίσκεται στην λίστα των εμπλεκομένων για την υπόθεση Novartis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου