Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

αν.α.σ.σ.α. Ανακοίνωση για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πρώτη δημοσίευση: 20.02.2018
Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης αν.α.σ.σ.α. του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε πριν λίγες ημέρες, το πρώτο και σημαντικότερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η "λήψη απόφασης για την υποβολή
παρατηρήσεων – σχολίων στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης για την αντιμετώπιση του περιβαλλοντικού θορύβου από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»". Το γεγονός και μόνο ότι η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος.




Το θέμα του περιβαλλοντικού θορύβου σε κάθε αστική περιοχή είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα γιατί σχετίζεται με δύο κρίσιμες παραμέτρους:
Η πρώτη παράμετρος είναι, φυσικά οι επιπτώσεις του θορύβου όχι μόνο στην ψυχική υγεία όλων μας, αλλά στο σύνολο της έννοιας αυτού που αποκαλείται ποιότητα ζωής.
Οι χώροι και οι λειτουργίες όπου ο θόρυβος σε μια αστική περιοχή υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας είναι αναρίθμητοι. Μπορεί να πρόκειται για σχολική αίθουσα την ώρα του μαθήματος, μπορεί να λέγεται δωμάτιο ενός μαθητή ή ενός φοιτητή που διαβάζει προετοιμαζόμενος για εξετάσεις, μπορεί να λέγεται μια μάνα που προσπαθεί να κοιμίσει το μωρό της, μπορεί να λέγεται ένα άτομο που είχε νυχτερινή βάρδια και γύρισε σπίτι το πρωί για να ξεκουραστεί. Βεβαίως, δικαίωμα για να απολαύσει μια ώρα ξεκούρασης στο μπαλκόνι του έχει –πρέπει να έχει– ο κάθε πολίτης! Μην ξεχνάμε επίσης πως, αποδεδειγμένα πια, τα υψηλά επίπεδα θορύβου δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων.
Η δεύτερη σημαντική παράμετρος του θέματος του περιβαλλοντικού θορύβου σε αστικές περιοχές είναι οι άμεσες αναπτυξιακές επιπτώσεις που έχει ο θόρυβος σε μια περιοχή. Πως μπορεί μια περιοχή να έχει ανάπτυξη αν δεν είναι ελκυστική; Και πως μπορεί να είναι ελκυστική αν είναι θορυβώδης;
Συνεπώς υψηλά επίπεδα θορύβου σημαίνουν:
Μειωμένη ποιότητα ζωής πολιτών και μειωμένες αναπτυξιακές δυνατότητες περιοχής!
Το μεγάλο πρόβλημα για την Αυτοδιοίκηση είναι ότι οι υψηλές στάθμες θορύβου οφείλονται σε ανθρωπογενείς δραστηριότητες και μάλιστα σε δραστηριότητες ισχυρών οικονομικών παραγόντων, οι οποίοι θεοποιώντας την μεγιστοποίηση του κέρδους, περιφρονούν την έννοια "ποιότητα ζωής" των κατοίκων. Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα!
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τοπικές Οργανωμένες κοινωνικές δομές δεν έχουν περιθώρια σημαντικών βελτιώσεων! Για το δήμο μας η μεγαλύτερη και ενοχλητικότερη πηγή ηχορύπανσης είναι η λειτουργία του αεροδρομίου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε – και κυρίως να το εντάξουμε στην ανάλυση της Στρατηγικής μας ως δήμος - ότι στόχος του αεροδρομίου, ως επιχείρησης, είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους από τη λειτουργία του.  
Εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την περιοχή.  
Εμείς έχουμε αυτό το χρέος!
Όσο έχουμε, ως δημοτική αρχή, συμπεριφορά υποτελών, όσο έχουμε συμπεριφορά ιθαγενών που είναι ενθουσιασμένοι με χάντρες και καθρεφτάκια, τόσο το αεροδρόμιο θα αποθρασύνεται. Πως μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από το αεροδρόμιο όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει πει τα εξής απίστευτα:
Α) …Αναγνωρίζουμε τα οφέλη από την λειτουργία του αεροδρομίου…
Β) …θεωρώ ότι η λειτουργία του αεροδρομίου ευνόησε τον Δήμο…
Γ) …Αν δεν ήταν το αεροδρόμιο δεν θα γίνονταν αυτά τα έργα…
Αλήθεια ποια οφέλη; Σε τι ευνοήθηκε ο Δήμος; Ποια έργα; Ασήμαντα και ελάχιστα σε σχέση με την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και με την ζημιά που προκαλεί στο περιβάλλον και στην υγεία των δημοτών.
Αν αυτό το συνδυάσουμε με μια προκλητική Βουλή που αποφασίζει ότι μπορεί να νομοθετεί στέρηση των εσόδων των δήμων από τη λειτουργία του αεροδρομίου τότε οι ευθύνες μας μεγαλώνουν.
Με βάση τα παραπάνω, η τοποθέτησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο κινήθηκε στους εξής άξονες:
1ον Οφείλουμε να μη δεχτούμε ως δεδομένη την ειλικρίνεια των στοιχείων που παρέχει, όταν και όσων παρέχει, το αεροδρόμιο σχετικά με μετρήσεις επιπέδων θορύβου. Χρειαζόμαστε ανεξάρτητο, έγκυρο φορέα μετρήσεων, που θα τυγχάνει της αποδοχής του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αμείβεται από το κράτος ή τον Δήμο..
2ον Οφείλουμε να στηρίξουμε και να αξιοποιήσουμε τις τοπικές κοινωνικές δομές που ασχολούνται με θέματα λειτουργίας του αεροδρομίου. Κατά πάσαν πιθανότητα, η πείρα τους υπερβαίνει κατά πολύ την εξειδικευμένη γνώση του οποιουδήποτε αιρετού ή υπηρεσιακού παράγοντα αυτού του Δήμου.
Απαιτούμε σοβαρότερη και οργανωμένη αντιμετώπιση του θέματος του θορύβου από την παρούσα δημοτική αρχή. Είναι αδιανόητο, είναι απολύτως απαράδεκτο, ο δήμαρχος να πηγαίνει στις Βρυξέλλες για το θέμα του θορύβου του αεροδρομίου και να μην κάνει ούτε καν ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του. Θα έπρεπε να έχει κάνει ειδική συνεδρίαση με την επιστροφή από τις Βρυξέλλες.
Βεβαίως, επέστρεψε από ένα ταξίδι χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα! Αλλά πόσο προετοιμασμένος πήγε; Άρπα – κόλλα πολιτικές δεν αρκούν όταν συναντιέσαι με οργανωμένα λόμπυ που στηρίζουν εκ προοιμίου μεγάλες ιδιωτικές λειτουργίες. Εκτός και αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς και απλώς "δουλεύεις" συλλόγους και τοπική κοινωνία! 

Αρτέμιδα, 10-02-2018

23 σχόλια:

  1. Τι λες ρε Άννα? είσαι καλά? η είσαι σε κώμα?
    Ήσουν Πρόεδρος της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, δεν έκανες τίποτα,πηγαινες στο κομμωτήριο και στις γιορτές της Ομοσπονδίας.
    Τώρα είσαι Αρχηγός Παρατάξεως, γιατί ο Δ.Μάρκου , η Πίτσι από αυτό η Εμφιετζη, ο ΑΙΑ δεν είναι υπόδικοι με Δική σου μήνυση?
    Ο Μαρλαντής όσα καταλάβαινε τα έκανε πολύ σωστά και νόμιμα, σας στέρησε το δικαίωμα να λέτε ότι μας εκπροσωπείτε ΟΛΟΙ σας, σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι.
    ΟΛΟΙ μαζι είστε μια συμμορία που σας ξεμπρόστιασε ο Μαρλαντης και αμέσως τον τιμώρησες και τον εξαφάνισες και κράτησες την Έλενα αφασία.
    Άννα ντροπιάζεις το πτυχίο σου, γίνεσαι χειρότερη από τον Τσαντίλα κ τον Γκινοσάτη μαζί.
    Αν συνεχίσεις να είσαι θεατής και να κατρακύλας σε τέτοιου είδους ανοησίες δύσκολα θα βρεις ψήφο εκτος από τις οικογένειας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ.ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ''ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ;''ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ,ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.ΚΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ !ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΣΑ της ΑΝΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΤΩΜΑΐΝΗ Κ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

    ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, Η ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΧΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ?
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΛΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η κόντρα σου με το αεροδρόμιο Άννα. ΜΑΖΕΨΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ! ΟΛΗ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ερωτηση:ο δημαρχος ειπε αν δεν ηταν το αεροδρομιο δεν θα γινονταν αυτα τα εργα;ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ;εχουμε τρελαθει τελειως;εγω ειμαι τυφλος και δεν βλεπω κατι,τα μονα που βλεπω ειναι :ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΣΚΟΤΑΔΙΑ,ΒΡΩΜΑ,ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ,ΚΛΕΨΙΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΕΣ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ,ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ και αλλα πολλα Που ειναι αυτα τα εργα λοιπον που βλεπει ο δημαρχος;ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αννα σε ξέρω από μικρο παιδάκι, αυτά που γράφεις και λες στα δημοτικά συμβούλια δεν είναι η Αννα που ξέρουμε εμείς. Ειναι χαζά και χλιαρά στο έχω πει 100 φορές δεν ακούς. Βαζεις εκείνον τον ηλίθιο απατεώνα τον Οικονομιδη να σου γράψει κείμενα και την Ομοσπονδια να μιλήσεις όπως θέλει η παλιόγρια.
    Σταματα αυτό το πράγμα μιλα και γράφε όπως μιλάς σε εμάς τους φίλους γνωστούς, αυτά που γράφεις και λες δεν είναι η Αννα είναι κάποια ξένη, έτσι χάσαμε και την Δημαρχεια από τον βλάκα Μητσο και θα την χάσουμε πάλι. Αυτοι που σε ξέρουμε δεν αλλάξουμε γνώμη ούτε θα σε πουλήσουμε αλλα δεν φτάνουμε εμείς για να γινεις δήμαρχος.
    Μιλαω με κόσμο για εσένα και γελάνε κρυφά, στο έχω πει και σε εσένα και στον μπαμπά σου γίνε η Αννα που ξέρουμε όχι η φωνή της παλιόγριας.
    Σου γραφω ανώνυμα γιατί όταν λεμε στο γραφείο σου δεν τα ακούς τώρα ίσως τα διαβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΤΟ ΡΕ ΑΝΝΑ ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΛΥΚΕΙΟ Κ ΕΓΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΧΑΡΜΑΝΙ Κ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΠΛΑΚΑ 300Τ. ΜΕΤΡΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΜΑΘΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΕΙ Η ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ.

    ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΙ. ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ Κ ΤΑ ΤΡΩΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑ ΞΑΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ.
    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΓΡΙΑ Κ Η ΠΛΥΣΤΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.
    ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο η Χαλιμα δεν γραφει σ'αυτο το blog....τα χιλια και ενα ηλιθια παραμυθενια σχολια!ο ....ηλεκτρολογος -συνεργατης και οι συγκλονιστικες αποκαλυψεις!τα αερπλανα που πετανε χαμηλα και το αεροδρομιο που ...μοιραζει λεφτα σε δημαρχο,νοσοκομες,γριες....''δωσε κι εμενα μπαρμπα'' Μα για ποσο χαπατα μας περνατε εσεις οι ...τεχνοκρατες ηλεκτρολογοι-ειδικοι των πτησεων;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  9. ΒΛΑΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. ΑΠΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΝΑ ΟΥΤΕ ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΓΑΔΑΚΗ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ
    ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα εξετασουμε λοιπον διεξοδικα...το"Αννα,δουλεψα σε οικοδομη σου" σημαινει σε απλουστατα ελληνικα, ΣΥΝεργατης!οκ; και συνεχιζω το "τελειωσα το λυκειο κι εγινα ηλεκτρολογος" σημαινει ΑΝΩΤΕΡΕΣ σπουδες και τελος το"διαβασα τι πρεπει να τηρει το αεροδρομιο και δεν το τηρει παρανομα"σημαινει ΕΡΕΥΝΑ των διαδικασιων και ΕΛΕΓΧΟ δηλαδη ΣΤΟΙΧΕΙΑ!τωρα αν εσυ τα διαθετεις ολα αυτα και δεν τα κοινοποιεις ...ιδου το λαμογιο!ιδου και η συνωμοσια! μην τρελαθουμε τελειως και ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε!σε ενα ομως θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου στο"μονο ηλιθιοτητα και συμφεροντα υπαρχουν"...και τελος μια συμβουλη προς την Αννα που αποτελει ΕΛΠΙΔΑ για τον τοπο μας "προσεχε τους συνεργατες και τους βλακες"και καλου-κακου διαβασε το βιβλιο "ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ"

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΥΑΡΩ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΑ ΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ,
      ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ Η ΑΝΝΑ.
      ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΙΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙΠΕΡΑΣΕΣ ΚΟΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΡΝΑΗ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΟΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
      ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
      ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ Π@Π@ΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ.
      ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΙ ΤΕΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΓ Ω ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

      Διαγραφή
    3. ...στην ΙΑΤΑ !!!!!παντως ακομα γελανε...αστο φιλε μου και συνεχισε με τα κατσαβιδια γιατι ..τρεμουνε και στο ελ.Βενιζελος που θα τους κοψεις ...κλησεις για χαμηλο υψος και ταχυτητα! τι περιμενεις λοιπον;αντε τρεχα μαζι με το σωματειο που...μετραει τα ντασιμπελ!!γελασαμε παλι σημερα...

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΟΥΣΙΕΣ ΧΤΥΠΑΣ Κ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΡΛΑ? Η ΙΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΟΧΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΙΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΧΙ ΕΓΩ Κ ΕΣΥ Κ ΣΥΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
      ΘΕΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ?
      ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Κ Ο ΑΙΑ.
      ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΙΑ Π.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ.
      ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.
      ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΑΩ ΔΙΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

      Διαγραφή
    5. ΤΑΧΑΜΕ ΧΥΜΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ!ΜΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ,ΜΙΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟ...ΚΑΓΚΕΛΟ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΕΤΑΙ!!!!ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ;;;ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ!ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ...

      Διαγραφή
  11. Και πολύ καλά κάνετε!
    Κόψτε όμως και την ενασχόληση σας με τα κοινά. Γιατί από ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ έχουμε χορτάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΕΙΤΕ....

      Διαγραφή
    2. Η ΣΤΕΡΦΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΨΗΦΟ Η ΨΟΦΟ. Η ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Μ@Λ@ΚΑ ΤΗΣ ΟΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ.
      ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΑΝΝΑ? ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΕΡΦΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ.
      ΣΤΕΡΦΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΗΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου