Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Αυτοί που ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ τον ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ

Ο Συμπαραστάτης συμπαραταγμένος σταθερά με τους πολίτες διαμεσολαβεί προς κάθε κατεύθυνση προσφεύγοντας και στη Δικαιοσύνη, στρεφόμενος κατά των αυθαιρεσιών σχετικά με
δύο βασικά ζητήματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος:
  1. Υπόθεση του ΚΕΛ στο «Πλατύ Χωράφι»
  2. Υπόθεση του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»
Ο Συμπαραστάτης συμπαραταγμένος σταθερά με τους πολίτες διαμεσολαβεί προς κάθε κατεύθυνση (αρμόδια Υπουργεία, Ε.Ε., Δικαιοσύνη) προσφεύγοντας και στους διαπιστευμένους ελεγκτές, για τον έλεγχο όλων των αυθαιρεσιών του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (Γνωστά και δημοσιευμένα τα στοιχεία του):

Την ίδια ώρα όμως η Πρόεδρος Σωματείου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Πιτσιγαυδάκη (για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους) δηλώνει ότι ο Συμπαραστάτης δεν έχει (δήθεν) αρμοδιότητα να διαμεσολαβεί για τα τοπικά θέματα των πολιτών έξω από τα σύνορα του Δήμου Σ-Α και κατόπιν συνάντησης αντιπροσωπείας της οποίας ηγείται, με την Υπ. Πολιτικής Αεροπορίας, εκδίδεται δημοσίευση όπου εκθειάζεται ο θετικός! ρόλος της εν λόγω αρμόδιας για όλα υπηρεσίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

 ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!





3 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο αποκάλυψέ τους όλους, με ονοματεπώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΕΤΣΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ?
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τις παρανομες χωματερτες; φτηνες δικαιολογιες ο Δημαρχος. τελικα ειναι νομιμες; εαν δεν υπηρχε και ο Δονατος το μονο εργο του θα ηταν λακουβες και τα τρελα τιμολογια του σαλιαδουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου