Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο «μηχανόβιος» πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει test drive σε καινούρια μηχανή!

Από μικρή ηλικία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αλλά και ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, αγαπούσαν τις μηχανές - Καθώς η οικογένειά του μεγαλώνει ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το επικίνδυνο σπορΠάτησε γκάζι και αισθάνθηκε για λίγο πως πρωταγωνιστεί στο «Mission Impossible» ή στην ταινία «The Great Escape» δίπλα στον Στιβ
ΜακΚουίν. Ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας αθέτησε για λίγα λεπτά μόνο την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του πως θα απαρνηθεί τις μηχανές, καθώς η οικογένειά του μεγαλώνει και έκανε test drive πάνω σε μια εντυπωσιακή Triumph Tiger 1200.





Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε την Τρίτη το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής μηχανών της Βρετανίας στο Χίνκλεϊ, που κατασκευάζει 67.000 μηχανές ετησίως και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία μιας Triumph Tiger 1200, αν και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, έχει δηλώσει κατά την διάρκεια επίσκεψής της στη Σκωτία πως φοβάται πολύ όταν ο σύζυγός της φεύγει με την μηχανή του.


Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και ο μικρότερος αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, αγαπούσαν τις μηχανές από παιδιά και μάλιστα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε στην κατοχή του μια Ducati 1199. Μετά το τέλος του test drive ο Δούκας του Κέιμπριτζ δήλωσε πως «η βόλτα ήταν πολύ όμορφη αλλά δεν είχε αρκετή διάρκεια».

Στο Χίνκλεϊ ο Βρετανός γαλαζοαίματος κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης «Triumph Motorcycles Factory Visitor Experience», στην οποία παρουσιάστηκαν, εκτός από τα νέα μοντέλα μηχανών και παλιά ιστορικά μοντέλα, που έχουν «πρωταγωνιστήσει» σε ταινίες όπως οι Jurassic World, Mission Impossible και The Great Escape.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου