Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η μοναχοκόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης λαμπερό εξώφυλλο στη Vogue

Για το επετειακό τεύχος των πέντε ετών από την έκδοσή της η Vogue στην Ταϊλάνδη επέλεξε για το εξώφυλλό της μια γαλαζοαίματη καλλονή Την καλλονή πριγκίπισσα Σιριβαναβάρι Ναριρατάνα επέλεξε για το εξώφυλλο του Φεβρουαρίου η Vogue στην Ταϊλάνδη, που γιορτάζει τα πέντε χρόνια από την έκδοσή της. Κόρη του νέου βασιλιά Μάχα
Βαγιραλονγκόρν και εγγονή του βασιλιά Μπουμπιμπόλ Αντουλγιαντέζ, που βασίλεψε επί 70 χρόνια στην χώρα, η 31χρονη πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης ήταν η καλύτερη επιλογή για την περίσταση.





Λαμπερή, ντυμένη στα λευκά και με καπέλο στο ίδιο χρώμα η πριγκίπισσα, που είχε γενέθλια στις 8 Ιανουαρίου, πόζαρε με περισσή άνεση καθώς ο χώρος της μόδας είναι για εκείνη οικείος αφού η ίδια είναι ήδη μια γνωστή σχεδιάστρια μόδας. Η μοναχοκόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στο πανεπιστήμιο Chulalongkorn της Μπανγκόκ, απέκτησε μάστερ στην Γαλλία και έχει συμμετάσχει με δημιουργίες της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.



Η μελαχρινή πριγκίπισσα και δεινή αθλήτρια του μπάντμιντον συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας το 2007 σε ηλικία 20 ετών μετά από πρόσκληση του οίκου Pierre Balmain. Οι δημιουργίες της φέρουν την υπογραφή της «Σιριβαναβάρι» (Sirivannavari) και έδρα της είναι η Μπανγκόκ.

Η Vogue Ταϊλάνδης, εκτός από το λαμπερό εξώφυλλο με την νεαρή γαλαζοαίματη, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instragram ένα βίντεο με φωτογραφίες της νεαρής πριγκίπισσας. Η κόρη του βασιλιά της ασιατικής χώρας φωτογραφίζεται με τουαλέτες αλλά και με καθημερινά σύνολα αποδεικνύοντας πως ό,τι κι αν φοράει είναι απλά υπέροχη!



Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η εξωτικής ομορφιάς πριγκίπισσα ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας. Η ίδια ήταν εξώφυλλο στην έκδοση της Vogue Ταϊλάνδης τον Ιούνιο του 2016.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου