Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

«Ο Νεϊμάρ ζητάει 1,3 εκατ. ευρώ την εβδομάδα για να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Τρελές απαιτήσεις φέρεται να έχει ο Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να
παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο Παρίσι. Διαψεύδει η γαλλική ομάδα σύμφωνα με την L'Equipe.Ο Βραζιλιάνος άσος φαίνεται πως έχει τάσεις φυγής μερικούς μήνες μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζει ήδη τα δεδομένα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.





Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν, ωστόσο σύμφωνα με τους Times ο Νεϊμάρ έχει ξεκαθαρίσει στους Παριζιάνους πως για να παραμείνει θα πρέπει να του αυξήσουν σημαντικά τον μισθό του.

Όπως υποστηρίζει η αγγλική εφημερίδα, ο πατέρας του Νεϊμάρ κατέστησε σαφές στον γαλλικό σύλλογο πως για να παραμείνει ο γιος του και την επόμενη σεζόν στο Παρίσι θα πρέπει το βδομαδιάτικό του να αγγίξει το 1,3 εκατ. ευρώ!

Το Κατάρ έχει δώσει εντολή στον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να κάνει τα πάντα ώστε να διατηρήσει τον Νεϊμάρ στο ρόστερ, αλλά ο Νεϊμάρ φαίνεται πως πιέζει προς την έξοδο...

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την L' Equipe η Παρί Σεν Ζερμέν διαψεύδει το αγγλικό δημοσίευμα τονίζοντας δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου