Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Το Μαξίμου ενέκρινε €50.000 τον Φεβρουάριο για υπερωρίες που θα γίνουν... τον Μάρτιο

Αφορούν δαπάνες για τη γραμματεία του πρωθυπουργού και τα γραφεία
τεσσάρων υπουργών




Σε έγκριση υπερωριών ύψους 50.000 ευρώ προχώρησε στις 12 Φεβρουαρίου η γενική γραμματεία του πρωθυπουργού μόνο που οι δαπάνες αυτές αφορούν τις υπερωρίες και τα εξαιρέσιμα για τον... Μάρτιο!







Η έγκριση για τη δαπάνη αυτή, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο που έφερε στη δημοσιότητα τις σχετικές αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, δόθηκε στις 12 Φεβρουαρίου για τη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού, το γραφείο του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη, το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναδάκη και το γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου.

Συγκεκριμένα:
-  για τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 8.000 ευρώ για αμοιβή κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες και 9.000 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση




- για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη το κονδύλι για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες θα είναι 4.000 ευρώ και για υπερωριακή απασχόληση 3.500 ευρώ






- για το πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εγκρίθηκαν δεσμεύσεις πιστώσεων 3.800 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες και 3.500 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση.






- για το γραφείο υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη προεκτιμάται ότι θα χρειαστούν εργασία σε αργίες και νυχτερινές ώρες που θα κοστίσει 3.300 ευρώ αλλά και υπερωριακή απασχόληση που αξίζει αμοιβή 3.000 ευρώ. Σύνολο 6.300 ευρώ.




- για το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορου Βερναρδάκη, δεσμεύτηκαν πιστώσεις 3.500 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες, καθώς και για υπερωριακή απασχόληση 2.700 ευρώ.





- για το γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου εγκρίθηκε επιβάρυνση 2.600 ευρώ σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες και άλλα 2.500 ευρώ σε υπερωρίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου