Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Αγνοείται αρχιμανδρίτης στο Γύθειο

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 7:30΄ μμ της
Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμεναΑγωνία επικρατεί στο Γύθειο για τη ζωή του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, η τύχη του οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3. Η καταγγελία της εξαφάνισής του έγινε από συναδέλφους του κληρικούς





Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.
Πηγή: lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου