Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Καβάλα: Σε κάθε σπίτι του έκρυβε χασίς και από ένα όπλο

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ταυτόχρονες εφόδους στα δύο σπίτια Δυο σπίτια
στην Καβάλα χρησιμοποιούσε ένας 28χρονος Έλληνας που οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών θεωρούσαν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών και έκαναν ταυτόχρονες εφόδους καταφέρνοντας να τον συλλάβουν σε ένα από αυτά, παρ' όλο που διαπίστωσαν ότι ήταν και οπλισμένος.





Σε καθένα από τα σπίτια, ο νεαρός δράστης έκρυβε και από ένα πιστόλι κρότου– αερίου, που είχαν συνολικά έξι φυσίγγια κρότου στους γεμιστήρες τους. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 448 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη “σοκολάτα” βάρους 105 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 28χρονος συνελήφθη και σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Όπου και να έψαχναν, έβρισκαν ίχνη ηρωίνης οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 47χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αγρινίου για διακίνηση ναρκωτικών! Συνολικά, στο σπίτι του στη Σπολαίτα Αιτωλοακαρνανίας κατασχέθηκαν ένα γραμμάριο ηρωίνης, αλλά και τέσσερις πλαστικές κάρτες, ένα κεραμικό πλακάκι και δύο νάιλον περιτυλίγματα, όλα με υπολείμματα ηρωίνης. Ακόμη, βρέθηκαν εννέα ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί για την προηγούμενη κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου