Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο σύγχρονος... Μόγλης είναι μόλις δύο ετών και κάνει παρέα μόνο με μαϊμούδες


Το παιχνίδι ενός 2χρονου αγοριού από την Ινδία με δεκάδες μαϊμούδες έχει προκαλέσει το
ενδιαφέρον κατοίκων και μέσων ενημέρωσης.

Ο 2χρονος Samarth Bangari αποτελεί ένα από τα πιο προβεβλημένα μέλη της κοινότητάς του, καθώς οι ασυνήθιστες παρέες του ανάγονται σε πρώτη είδηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Bangalore της νότιας Ινδίας.

Κι αυτό διότι καθημερινά όταν γυρνάει σπίτι του στο χωριό Allapur από τον τοπικό παιδικό σταθμό, αντί να αρχίσει το παιχνίδι με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, εκείνος διαλέγει την παρέα δεκάδων μαϊμούδων που ζουν στα κοντινά δάση.



Η φιλία μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε ενώ ο μικρός Samarth ήταν έξι μηνών, όταν μία μαϊμού του άρπαξε μέσα από τα χέρια το φαγητό του. Έκτοτε ανέπτυξε μαζί τους ένα ισχυρό δέσιμο, το οποίο του επιτρέπει να παίζει άφοβα με δεκάδες ζώα, μερικά από τα οποία έχουν διπλάσιο μέγεθος από εκείνον.
Ο μικρός απολαμβάνει το παιχνίδι με τις μαϊμούδες, ενώ καθημερινά δεκάδες κάτοικοι της περιοχής συρρέουν στο σπίτι της οικογένειας του Samarth ώστε να δουν με τα μάτια τους, την ασυνήθιστη αυτή φιλία, ενώ μερικοί δε διστάζουν να κάνουν λόγο για την προσωποποίηση του θεού Lord Hanuman της ινδουιστικής θρησκείας στον 2χρονο Samarth.
Όπως ανέφεραν οι γονείς του αγοριού, ο Samarth πλέον κάνει παρέα μόνο με τις μαϊμούδες, ενώ μοιράζεται μαζί τους φαγητό, παιχνίδια αλλά κι όσα αντικείμενα του νοικοκυριού πιστεύει πως θα τους φανούν χρήσιμα στο παιχνίδι με τους καινούργιους του άγριους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου