Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Εμφιετζή Ελευθερία: Αποχώρηση από την παράταξη «Νέα Εποχή»

Προς Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος Κ. Μάρκου Δημήτριο
Αξιότιμε Δήμαρχε,
Mε το έγγραφο αυτό, σας γνωστοποιώ την αποχώρησή μου από την παράταξη «Νέα Εποχή», με την οποία και είχα εκλεγεί στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.
Το γεγονός ότι μόλις χθες πληροφορήθηκα τυχαία για την τοποθέτησή μου από το 2014 ως αναπληρωματικό μέλος στην σχολική επιτροπή, χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση σε εμένα της ενέργειας αυτής, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι γνωστοί και αντιληπτοί τόσο σε εσάς όσο και αρκετούς από τους συναδέλφους της παράταξης.




Με κάποιους εξ αυτών δώσαμε από κοινού αγώνες στα έδρανα. Οι κυριότεροι εξ’ αυτών των λόγων, άπτονται αφενός στην απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου και την μετατροπή του σε όργανο νομιμοποίησης πολιτικών και παροχής πολιτικού άλλοθι όποτε κρινόταν σκόπιμο.

Αφετέρου κυρίως στον παντελώς διαφορετικό τρόπο που αντιλαμβανόμαστε όπως φαίνεται, τις αρχές της συνεννόησης, της συνεργασίας της συλλογικότητας, της αξιοκρατίας, της συνέπειας έργων και λόγων, και του αμοιβαίου σεβασμού.
Αρχές που όταν συνεχώς θυσιάζονται στο βωμό προσωπικών στρατηγικών, συμφερόντων και τακτικών, μακριά από ξεκάθαρες θέσεις αλλά και την αναγκαία συζήτηση και την ουσιαστική διαβούλευση επί κρίσιμων θεμάτων, εντός της παράταξης αλλά και με τους πολίτες, δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο πραγματικής συνεργασίας!

Πλέον, έχουμε τεράστια διάσταση απόψεων στο τι θεωρούμε ως «συμφέρον των απλών ανθρώπων» στο θέμα του ΚΕΛ, του Αεροδρομίου, του Αστυνομικού Τμήματος, των νόμιμων αδειών λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, της Δημόσιας Υγείας και Ευημερίας και γενικώς του ονείρου που έχετε εσείς για την Πόλη μου. Μιας Πόλης που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο παροχής υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της, που όμως δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στους κατοίκους της. Της Αρτέμιδας με την τεράστια ιστορία που όμως δεν αναδεικνύεται πουθενά. Της Αρτέμιδας χωρίς καινοτομία, παροχές, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους παραγωγής πολιτισμού και όραμα για τους νέους που δεν έχουν διέξοδο σε αυτή. Η διαβίωσή μου σε αυτή την Πόλη, οι καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζω σαν πολίτης και σαν γονιός, η εξυπηρέτησή μου στα μαγαζιά της τοπικής αγοράς, μου δίνουν την ευκαιρία καθημερινής επαφής με τους συνδημότες μου και τη δυνατότητα του να είμαι δέκτης των παραπόνων και της απογοήτευσής τους.

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί πια στον ίδιο πολιτικό δρόμο, γιατί ο δρόμος που βαδίζετε είναι διαφορετικός από αυτόν που κάποτε χαράξαμε. Αποχωρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πήρα την υπερβατική για μένα απόφαση, να ασχοληθώ με την πολιτική και να συνεργαστώ μαζί σας, ενστερνιζόμενη τις δεσμεύσεις που αναλάβατε ενώπιων του λαού του Δήμου προεκλογικά. Ούτε τότε ήμουν, και ούτε τώρα είμαι διατεθειμένη να υπηρετώ και να στηρίζω στρατηγικές και συμφέροντα οποιουδήποτε, πλην αυτών των παιδιών μου και των απλών ανθρώπων. Στην μικρή πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω αποδείξει ότι οι επιλογές μου βασίζονται μόνο σε αρχές και αξίες, τις ίδιες που στηρίζουν τη ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο την φιλοδοξία μου να είμαι ουσιαστικά χρήσιμη και να δίνω μάχες για τους συμπολίτες μου, όποτε και όπου εκείνοι με εμπιστεύονται!

Κατανοώ γιατί κάποιος μπορεί να είναι δέσμιος των υποσχέσεων του και του να πράττει όσα εξυπηρετούν ομάδες συμφερόντων. Σε αντίθεση με πολλούς όμως, εγώ δεν έχω πολιτικά βαρίδια, ούτε «σκελετούς στην ντουλάπα» μου, γι’ αυτό και μπορώ να αντισταθώ στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο, τους διαφθορείς χαρακτήρων και τους ηθικούς δολοφόνους του καιρού και του τόπου μας. Δεν θα μείνω άλλο, γιατί τέσσερα χρόνια μετά την εκλογή μας κανένα πρόβλημα της καθημερινής ζωής των πολιτών δεν μπορώ να πω ότι έχει επιλυθεί. Δεν είδα να βγήκε η Πόλη μας από κανένα τέλμα, και σίγουρα δεν μπήκε σε καμιά τροχιά ανάπτυξης έως τώρα. Δεν είδα κανένα Δημότη δίπλα μας, να συμμετέχει και να προτείνει. Δεν πείσαμε πρώτα απ’ όλα αυτούς!

Εύχομαι η ανεξαρτητοποίησή μου να είναι αφορμή ενδοσκόπησης για εσάς και την παράταξη και να αλλάξετε σύντομα τρόπο σκέψης και δράσης. Να είστε σίγουρος ότι εγώ τουλάχιστον θα έχω το θάρρος να σας χειροκροτήσω αν καταφέρετε να κάνετε την υπέρβαση και παραδώσετε έναν «Δήμο φιλόξενο, αναπτυξιακό, που θα σέβεται και θα σκύβει με ευαισθησία στα προβλήματα και τις ανάγκες του πολίτη του» όπως του υποσχεθήκαμε ως παράταξη.

Θα συνεχίσω λοιπόν την προσπάθεια μου για το υπόλοιπο της θητείας μας από τα έδρανα του Τοπικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητη Σύμβουλος και δηλώνω βροντερά παρούσα στις μάχες ενάντια στα Οργανωμένα Συμφέροντα. Εύχομαι σε εσάς και τους αγαπητούς συναδέλφους της ομάδας σας, καλή επιτυχία στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας για την Αρτέμιδα και τα Σπάτα.

Γνωρίζω ότι ο δρόμος της ανεξαρτησίας, ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δύσκολος, μοναχικός και με το ανάλογο κόστος. Δεν είχα πολιτικό παρελθόν και δεν με ενδιαφέρει να έχω απαραίτητα πολιτικό μέλλον. Αν όμως στο τέλος της θητείας μας αποφασίσω ότι θα παραμείνω στην πολιτική, ο αγώνας μου για να γίνει η Αρτέμιδα μια πόλη που θα αξίζει στους κατοίκους της θα είναι κοινός με όποιον έχει τον ίδιο στόχο. Θα συνεχίσω την προσπάθεια μου με ευθύνη, και με όραμα για την πόλη της καρδιάς μου, μαζί με εκείνους που θα κρίνω ότι είναι έτοιμοι να αφήσουν στην άκρη τα ψευτοδιλήμματα και τις διαχωριστικές γραμμές και μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες, θα προσπαθήσουν να κάνουν την Αρτέμιδα πραγματική πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, μέσα από πολιτικές συνεργασίας και συνεννόησης που θα υπηρετούν τουs πολίτες της και μόνο!

Αρτέμιδα 28/02/2018
Με τιμή
Εμφιετζή Ελευθερία

23 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΣΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία μου κάνατε το τραγικό λάθος να το θυμηθείτε πολύ αργά με την βοήθεια της ΠΡΟΕΔΡΟΥ καβουρο χελώνας. Σε έχει ωσεί ήδη στον σάπιο βάλτο της, όπως και ο Δ.Μαρκου.
    Μια άσχετη κατώτερη Δ.Υ. είσαι τι τα ήθελες τα μεγαλεία? Έχεις ψηφήσει εκτρώματα, έχεις κάνει ατοπήματα με το σωματείο μαιμου, σου πήρανε τα μυαλά τα θηρία για να έχουν ένα πτώμα να πετάξουν στου διώκτες τους.
    Μια ευγενική όμορφη νοικοκυρούλα είσαι τι τα ήθελες τα κάλπικα αξιώματα?
    Θα σε φανε ζωντανή ούτε τα κοκαλα σου δεν θα αφήσουν αυτά τα ζόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ; ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ..... ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. Γυναίκα είναι, πάντα λέμε ότι είναι όμορφες.
      Δεν θα το πάμε σε προσωπικό επίπεδο.
      Όμορφη, γλυκιά, καλή μπορεί να είναι στην ιδιωτική της ζωή, εδώ την κρίνουμε Μόνο Πολιτικά. Τα προσωπικά μίση και πάθη δεν οδηγούν σε βελτίωση των συνθηκών ζωή μας στην Λούτσα, των συμμοριών.
      Ας της γράφει η γιατρέσα της μπούρδες που λέει, εμείς την νοσοκόμα ξέρουμε.
      Είσαι σίγουρος ότι είναι γιατρέσα και όχι κάποια άλλη παντόφλα ΤΕΙ?

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι ιδιαίτερα κ ευχαριστώ πολύ για τον τίτλο Τιμής που δίνετε.
      Λαμογιο Απατεώνα σαν εσάς να μην με αποκαλέσει κάποιος κάποια όλα τα άλλα είναι καλά, δεν τρώω κρατικά χρήματα, ούτε σέρνομαι στα πατώματα να αρπάξω κάτι.

      Διαγραφή
    2. ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ. .

      Διαγραφή
    3. Κλασικός ακόμα πολύ καλύτερα.
      Εσύ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? που ήθελες κ Δημόσιο αξίωμα?

      Διαγραφή
  4. ΜΆΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΏ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους έδειξες το ΗΘΟΣ σου πολιτικό και ανθρώπινο.
      Τα αγορασμένα με διαφόρους τρόπους πτυχία σου δεν σε έκαναν ούτε απλή νοικοκυρά.
      Σε άφησαν σφουγγαρόπανο για απλές νοικοκυρες.
      Ήθελες και μεγαλεία σήκω στα γόνατα πρώτα να δεις τι γίνεται γύρω σου.

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ!!!!ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΎΡΙΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΛΑΣΤΡΑΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ! ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΨΕΛΝΕΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ....... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΤΖΑΜΠΟ ΜΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ; ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τελευταίος γελάει καλύτερα. Στο τέλος τέλος να δούμε ποιοι θα του μείνουν να κάνει παράταξη ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ. θέΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΆΛΙ Δημαρχος... πα πα πα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΤΑΞΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    Η ΑΝΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι τσόκαρο, άμα ήξερε ο κόσμος και τα άλλα ..............

      Διαγραφή
  9. Καλά αυτό είναι παλιό... Οποιον βάζει στο χέρι να της κάνει τα κουνήματα η μοβόρα καμπουροχελώνα μετά τους τάζει και Δημαρχιλίκι... Όπως έκανε και του (Ξε)Μ(π)άρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΒΛΕΠΩ Κ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ. ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ Κ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΙΣΩΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Samal Anemos
    Ανεξάρτητα από ποια είναι η άποψή μας για το Δήμαρχο (που βέβαια δεν είναι η καλύτερη), είναι φανερό ότι η ανεξαρτητοποιηθείσα (Ε.Ε) προσπαθεί και πολιτεύεται έτσι και κάποιοι χρησιμοποιούν τις όποιες φιλοδοξίες της για τους δικούς τους σκοπούς. Έφυγε λοιπόν η εν λόγω κυρία από την παράταξη του δημήτρη Μάρκου (κάποιοι λένε ότι στην ουσία δεν ήταν ποτέ) και κατά πληροφορίες είναι πικραμένη, επειδή ο Δήμαρχος ειδικά την περίοδο αυτή δεν στηρίζει την φίλη της κα Πιτσιγαυδάκη που τις ημέρες αυτές εξετάζεται (μετά από αναφορά στον εισαγγελέα του Δημοτικού Συμβούλου της ΑΝΑΣΑΣ Χ. Μαρλαντή) σε ποινική υπόθεσή της για ζητήματα της Ομοσπονδίας, στην οποία βέβαια (να τα λέμε όλα) είναι μέλος και το σωματείο Αρμονία όπου δραστηριοποιείται η εν λόγω ανεξαρτητοποιηθείσα. Αυτή λένε είναι η αλήθεια. Η παραπάνω μάλιστα εκδοχή φαίνεται ότι είναι πραγματική ένεκα του δήθεν ζητήματος – που η ανεξαρτητοποιηθείσα επικαλείται - της Επιτροπής που την είχαν βάλει, κλπ, και αφού τα γραφόμενά της δεν απαντούν στο ερώτημα γιατί δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη εδώ και 3 χρόνια που γκρινιάζει, εδώ και 2 χρόνια που ο δήμαρχος άλλαξε στάση στο θέμα του ΚΕΛ ; Κάτι άλλο λοιπόν συμβαίνει κυρία ανεξαρτητοποιηθείσα και αφού είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί δεν καταδικάζετε δημόσια και την αλλαγή στάσης της φίλης και «μέντορά» σας κας Πιτσιγαυδάκη που υπέγραψε (όπως επίσημα διαβάζουμε σε επίσημα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν) όμοιο έγγραφο με τον Γεν. Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων στην υπόθεση με το ΚΕΛ, υπονομεύοντας τον αγώνα κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι ; Γιατί κα ανεξαρτητοποιηθείσα δεν μιλάτε για την «ταμπακέρα», για τα τραγικά ζητήματα στην Ομοσπονδία και για όλους που τώρα ανακρίνονται αφού τους ξεμπρόστιασε ο Μαρλαντής, αλλά ενεργείτε πάντα επιλεκτικά ; Μήπως δεν είναι έτσι κα Δόκτωρ του Αγ. Νικολάου (ετέρα κρυφή «μέντορα» της ανεξαρτητοποιηθείσας) ; Αυτά επί του παρόντος και προσεχώς νεότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Η ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΔΏ ΜΈΣΑ (ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΑΥΤΉ ΘΕΛΕΙ 1000 !!!!
    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
    ΚΤΥΠΙΘΕΙΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ το λες. Τότε γιατί σκούζει συνέχεια για τα άπλυτα που τις βγάζουμε εδώ ; Τώρα που ο Μαρλαντής τα πήγε στον εισαγγελέα τι νομίζεις την περιμένει ; Αφού είναι καθαρή γιατί δεν βγαίνει να κάνει δημόσιο οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας ; Να μας πει για το πρόστιμο των 1.768,00 ευρώ που επέβαλε η εφορία. Γιατί μας ζήτησε χθες να υπογράψουμε οτι δεν είναι αρμόδιος ο Συμπαραστάτης να αναμιγνύεται στον έλεγχο κακοδιοίκησης του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος με την Ομοσπονδία ; Μετά από όλα αυτά ο βλάκας Ποθουλάκης θα συνεχίσει να τους χαϊδεύει ή θα περιμένει δημοκρατικά να τον «φάει» η συμμαχία Πιτσιγαυδάκη – Ραυτόπουλου – «Περιβ. Αρμονία», ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ και ΣΙΑ, αντί να στείλει από αύριο κιόλας και την Ομοσπονδία και τα Αθλητικά και άλλα σωματεία που έχουν συνολικά λάβει 608.000 ευρω, περίπου, από τον Δήμο στον σωστό έλεγχο και στον Εισαγγελέα και να πάνε όλοι τους για κακούργημα και για καταλογισμούς σε βάρος της προσωπικής τους περιουσίας ; Τα ακούς Γιάννη και εσύ Γιάννη και εσύ Μάριε και εσύ Προεδρίνα Ειρήνη και εσύ πρόεδρε Χρήστο, εκεί που το φθάσατε αρχίζει το ΣΚΛΗΡΟ ROC, καλό κουράγιο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (17) ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙ (6) ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, Ι. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ), ΧΛΕΜΠΑΚΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΡΗ, Α. ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ, Δ. ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ, Θ. ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ, ΑΝΝΑ ΒΑΣΑΡΙΩΤΗ, κλπ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ 23 ΕΓΚΑΛΛΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ 123. ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ; ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ... ΤΣΙΓΚΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ... ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΑς ΖΩΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέχασες τον Λιαμπότη ο οποίος είναι και στο Εποπτικό της Ομοσπονδίας, ξέχασες και τον Μάριο Λαμπρόπουλο που εκπροσωπεί τον ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ, που έχει πάρει 160.000 ευρώ από τον Δήμο και εσύ μαλάκα δημότη πλήρωνε και άκου την νοσοκόμα Εμφιετζή να σου κλαψουρίζει που δεν της έδωσε σημασία ο Δήμαρχος επί τρια χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά να το δείτε κατηγορούμε Νοεμβρίου θα πάει οδήμαρχος γιαυτό που έχει κάνει μαζί με τον Ποθουλακης που γίνανε συνεργάτες κανονικότατα. Δύστυχος για αυτούς τους πήραν χαμπάρι δεν μπορούνε πια να κριβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου