Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Νεαρή γκρέμιζε βιτρίνες και έκλεβε χρήματα

Η 28χρονη Ελληνίδα «χτύπησε» τέσσερις φορές, σε δυο καφετέριες και ένα μίνι μάρκετ
από τα οποία έκλεψε συνολικά 100 ευρώ Ζημιές υψηλού κόστους προκαλούσε μια νεαρή στις καφετέριες και άλλα καταστήματα της Κάτω Αχαΐας, αφού «κατέβαζε» ολόκληρες τζαμαρίες για να μπει μέσα και να αρπάξει τα μικροποσά που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες στις ταμειακές μηχανές!





Η 28χρονη Ελληνίδα «χτύπησε» τέσσερις φορές, σε δυο καφετέριες και ένα μίνι μάρκετ από τα οποία έκλεψε συνολικά 100 ευρώ. Στην τέταρτη εισβολή της, πάλι σε καφετέρια σπάζοντας την βιτρίνα, συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και πάνω της βρέθηκαν τα χρήματα των προηγούμενων κλοπών και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,18 εκατοστών.

Σε βάρος της νεαρής δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που έχουν γίνει σε καταστήματα της πόλης.
*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά μια 35χρονη Ελληνίδα, η οποία εντοπίστηκε λίγη ώρα αφ’ ότου τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 51χρονου από την ανασφάλιστη πόρτα και άρπαξε 50 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω της και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η 35χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου