Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Όταν λίγοι παρασύρουν τους πολλούς...

Η Εποπτεύουσα Αρχή της Περιφέρειας για τους Συλλόγους χορηγεί στοιχεία στο Συμπαρατάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων, Αρτέμιδος!
Η Ομοσπονδία διάλεξε τον δρόμο της αντιπαράθεσης με σκοπό την συσκότιση της αρπαχτής, και όχι της νομιμότητας.
Η "Παράσταση" της χρονίζουσας αυθαιρεσίας και ασυδοσίας έλαβε τέλος και έπεσε η Αυλαία οριστικά την στιγμή της καταγγελίας για σχετική έρευνα από τον Εισαγγελέα που κατέθεσε  ο Δ.Σ. κ.Χρ.Μαρλαντής!

Όσο αρνούνται να συμμορφωθούν με τον νώμο και αντιστέκονται στην ανώτατη Αρχή τους καταλογίζεται Απείθεια και προσβολή της Δικαιοσύνης και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα βαρύτερες ποινές.

Η αυθαιρεσία σε συνδυασμό με την ατιμωρησία όλων αυτών των ετών  τους έχει διαβρώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να διακρίνουν τίποτα πέρα από τον Συμπαραστάτη. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που ήξεραν όλα αυτά τα χρόνια τελείωσαν και η υπόθεση έχει φύγει από τα χέρια προσώπων.

Όσο και να καταγγέλλουν τον Συμπαραστάτη, όσο και να μαζεύουν υπογραφές από απλούς πολίτες, η μέχρι τώρα δράση και πρακτικές τους δεν μπορούν να καλυφθούν πλέον. Το μόνο που επιτυγχάνουν με την τακτική που ακολουθούν είναι να παρασύρουν και άλλους μαζί τους. Όποιος τους υποστηρίζει εμπλέκεται στο πρόβλημα και γίνεται συνένοχος.

Λυπάμαι, σαν άνθρωπος, που υπερήλικες θα μπουν σε αυτή την βάσανο αλλά σαν δημότης αισθάνομαι ανακούφιση.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους!!!!! Ο Καρκίνος του δήμου Σ-Α που λέγεται Ομοσπονδία πρέπει να αφαιρεθεί ολοκληρωτικά και το τρίδυμο των κυριών να παραπεμφθεί για εγκληματικές ενέργειες, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, πλαστογραφία, παρεμπόδιση δικαιοσύνης και όποια άλλη κατηγορία απορρέει εκ των παράνομων ενεργειών τους. Παράλληλα θα πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες και σε αυτούς (Μέλη του Κ.Σ.) που στηρίζουν, υποστηρίζουν και υπογράφουν στο βιβλίο των πρακτικών, για υπόθαλψη και συμπαράσταση σε εγκληματικές ενέργειες. Τα σκουλήκια αν δεν τα λιώσεις θα σου καταστρέψουν το σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ Β. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Σ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΛΕΣ 8:07 ΜΜ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΖΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 2009 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΛΗΞΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
    3. Κύριε του 8:31, λες πως η Ραφτοπούλου και ο Καραπιδάκης κάλυπταν έκνομες πράξεις της Ομοσπονδίας καλύπτοντας τον κύριο αυτόν. Δεν γνωρίζω για την Ραφτοπούλου, αλλά για τον Καραπιδάκη ξέρω πολύ καλά ό,τι ηταν αυτός που πίεσε και κατάφερε την τροποποίηση του Καταστατικού όταν ανέλαβε την Γ.Γ και αυτός πίεζε για την πιστή εφαρμογή των διαδικασιών των προς ένταξη συλλόγων στην Ομοσπονδία. Η πίεση που του άσκησαν για την μη εφαρμογή των διαδικασιών τον οδήγησε σε παραίτηση. Να τον καλέσει ο Ποθουλάκης και ο Εισαγγελέας να καταθέσει. Θα τους θάψει σε 10 μέτρα μνήμα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Το πρόβλημα της ΑΡΤΕΜΗΔΟΣ είναι ότι έχετε 52 ΣΥΛΟΓΟΥΣ όσοι και οι ΝΌΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και αντί να εσθανθειτε ως μια ΠΌΛΗ εσείς αλληλοτρογωσαστε με αποτέλεσμα να παρασειρετε και άλλους ανθρώπους που δεν φταίνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά όχι όλοι οι ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΤΕΣ και συγνώμη που δεν το πρόλαβα στην προηγούμενη ανάρτηση μου. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΑΣΤΟ. ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΗΝ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΝΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ .......ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΖΕΥΩ ΝΕΚΡΟΥΣ26 Μαρτίου 2018 στις 9:24 π.μ.

    ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΥΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ.
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ Γ#Μ7Σ3 ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΣΟΙ ΓΛΙΤΟΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΣΜΑΝΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΚΙΛΟΤΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ.
    Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 80ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΗΠΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου