Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Αλεξανδρούπολη: Νέα απόπειρα εμπρησμού σε Ι.Χ. της ίδιας οικογένειας

 
Στις 10.30΄ τη νύχτα της Τρίτης, ο εμπρηστής ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μέλος της
οικογένειας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, την στιγμή που πλησίαζε ένα καινούριο αυτοκίνητο της οικογένειας έξω από το σπίτι της Σκοπό της ζωής του φαίνεται πως έχει βάλει ο άγνωστος -προς το παρόν- εμπρηστής που δρα στην Αλεξανδρούπολη, να καταστρέφει τα πολυτελή αυτοκίνητα μιας ευκατάστατης οικογένειας και των συνεργατών της! Παρ' όλο που ήρθε στο φως βίντεο στο οποίο καταγράφηκε εν δράσει, προσπάθησε να βάλει φωτιά σε ένα ακόμη όχημα -το έκτο!- αλλά έγινε αντιληπτός!





Στις 10.30΄ τη νύχτα της Τρίτης, ο εμπρηστής ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μέλος της οικογένειας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, την στιγμή που πλησίαζε ένα καινούριο αυτοκίνητο της οικογένειας έξω από το σπίτι της. Αμέσως, το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, είναι θέμα ωρών η αποκάλυψη της ταυτότητάς του, καθώς άφησε πίσω του ένα μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού που χρησιμοποιούσε και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν σε ποιον ανήκει!

Τους προηγούμενους πέντε μήνες και ως τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένα ΒΜW Χ5, ο δράστης είχε πυρπολήσει ένα Porsche Cayenne, ένα Μercedes A180, ένα Audi quattro caravan και ένα Audi Q7, όλα μελών, συγγενών και συνεργατών της οικογένειας. Όμως, όταν έβαλε φωτιά στο Μercedes, στις 14 Φεβρουαρίου, είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και οι αστυνομικοί επεξεργάζονται τα πλάνα προσπαθώντας να τον ταυτοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου