Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Αναβρασμός σε δήμο της Αττικής. Νταηλίκια αριστερού Δημάρχου

Αναβρασμός σε δήμο της Αττικής. Νταηλίκια αριστερού Δημάρχου
Μετά από την συνταξιοδότηση Διευθύντριας του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο αριστερός, προφανώς μόνο κατά δήλωση του, Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος κάνει άνω κάτω το προσωπικό για να τοποθετήσει τον δικό του άνθρωπο στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.





Δείτε την μηχανορραφία που εξελίσσεται στον Δήμο...

Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να γίνουν νέες κρίσεις για την πλήρωση της θέσης, σιωπηρά όλοι οι υπάλληλοι έχουν δεκτεί να γίνεται σεβαστή τουλάχιστον η σειρά των αποτελεσμάτων των τελευταίων ΝΟΜΙΜΩΝ κρίσεων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Όμως, ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος έχει μάθει να πράττει αλλιώς καθώς φαίνεται και περαν των ορίων της νομιμότητας. Με την παράκαμψη της λίστας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που μεχρι πρότινος ο ιδιος τηρούσε "κατά γράμμα" και με μια σειρά απο αποφάσεις μετακινήσεων υπαλλήλων ημερήσιας διάρκειας , χρίζει την "εκλεκτή Του" Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού. Ετσι, όχι μονο παρέκαμψε την υπαλληλο που δικαιωματικά ήταν να γίνει Διευθύντρια, αλλά εκτόπισε σε Διεύθυνση "ψυγείο" την τοποθετημένη υπαλληλο και μέχρι πρότινος Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, που εχει να επιδείξει αξιόλογο έργο στην θέση αυτή. Γιατι άραγε όλη αυτή η υψηλού επιπέδου ραπτική έναν χρόνο πριν τις εκλογές;;;

Το θέμα θα φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου ο οποίος είναι στα κάγκελα.

Προφανώς και εφόσον δημοσιευτεί η απόφαση θα πρέπει αυτεπαγγέλτως να παρέμβει ο Εισαγγελέας για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου. Εξάλλου, η ενημέρωση της δικαστικής εξουσίας απλά και μόνο από τα ΜΜΕ αρκεί για την άσκηση ελέγχου για την ενδεχόμενη διάπραξη παράνομων ενεργειών.

Και η ΚΕΔΕ οφείλει να εκφράσει τη θέση της σε τέτοια περιστατικά που δεν τιμούν τον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Η ανισότητα μεταξύ των υπαλλήλων, η αδιαφάνεια και η ελέω Θεού Δημαρχία είναι το τελευταίο που περιμένουν όλοι οι υπάλληλοι σε όλους τους δήμους της χώρας.

Με τέτοια ποιότητα "κόψε ράψε" ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο μπορεί να παρατήσει πάντως την Αυτοδιοίκηση και να ασχοληθεί με δραστηριότητες haute couture!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου