Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Φαρμακοποιός προμήθευε ναρκωτικά με πλαστές συνταγές

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο
σε έναν 30χρονο και βρήκαν πάνω του πέντε πλαστές ιατρικές συνταγές Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 47χρονος φαρμακοποιός στο Βόλο, ο οποίος προέκυψε ότι επί πέντε εβδομάδες χορηγούσε ναρκωτικά φάρμακα σε χρήστες οι οποίοι του προσκόμιζαν την ίδια… συνταγή σε φωτοτυπίες!






Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο σε έναν 30χρονο και βρήκαν πάνω του πέντε πλαστές ιατρικές συνταγές. Αμέσως τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Δίωξη, όπου διαπιστώθηκε ότι με δύο όμοιες πλαστές ιατρικές συνταγές είχε προμηθευτεί την περασμένη Τετάρτη 360 ναρκωτικά χάπια από το συγκεκριμένο φαρμακείο.

Στην πορεία της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος φαρμακοποιός είχε χορηγήσει συνολικά 2.220 ναρκωτικά χάπια σε άλλους πέντε πελάτες του, οι οποίοι του έδωσαν συνολικά 13 πλαστές ιατρικές συνταγές όμοιες με τις προηγούμενες! Οι 18 πλαστές συνταγές κατασχέθηκαν και ο φαρμακοποιός μαζί με τον 30χρονο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και οι πέντε αγοραστές ηλικίας από 26 ως 46 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου