Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Πυρπόλησαν πέντε πολυτελή οχήματα στην Αλεξανδρούπολη

Η τελευταία εμπρηστική επίθεση είχε στόχο ένα Porsche Cayenne - Τους προηγούμενους
μήνες, με τον ίδιο τρόπο είχαν καεί ένα ΒΜW Χ5, ένα Μercedes A180, ένα Audi quattro caravan και ένα Audi Q7, όλα μελών, συγγενών και συνεργατών της οικογένειαςΈνα πραγματικό εφιάλτη βιώνουν τους τελευταίους πέντε μήνες τα μέλη μιας ευκατάστατης οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο έλεος αγνώστων εμπρηστών που πυρπολούν το ένα μετά το άλλο τα πολυτελή αυτοκίνητά τους!





Η τελευταία εμπρηστική επίθεση, τα ξημερώματα της Δευτέρας, είχε στόχο ένα Porsche Cayenne που έγινε παρανάλωμα του πυρός κεντρική διασταύρωση της πόλης με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, παρά τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς από τους φρουρούς του κτιρίου της Μεραρχίας που βρίσκεται εκεί. Τους προηγούμενους μήνες, με τον ίδιο τρόπο είχαν καεί ένα ΒΜW Χ5, ένα Μercedes A180, ένα Audi quattro caravan και ένα Audi Q7, όλα μελών, συγγενών και συνεργατών της οικογένειας!

Ο εμπρησμός του Μercedes, στις 14 Φεβρουαρίου, είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και στα πλάνα φαινόταν ένας άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο να περιλούζει με εύφλεκτο υλικό το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να βάζει φωτιά.
Ωστόσο, ο δράστης -που, πιθανότατα, είναι ο ίδιος σε όλα τα περιστατικά- δεν έχει αναγνωριστεί και οι άνδρες της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να τον εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου