Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Νέο love story Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

  Η παρουσία της Χρυσής Βαρδινογιάννη στο θέατρο πριν από τρεις μήνες στάθηκε
η αφορμή για να δει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον οποίο ήδη γνώριζε, με άλλο μάτι...




Οκτώβριος 2017. Στο Θέατρο Αθηνών όπου παίζεται ο «Φάρος» η Χρυσή Βαρδινογιάννη καταφτάνει τη στιγμή που κλείνουν οι πόρτες. Χαμηλών τόνων, όπως πάντα, καταφέρνει να αποφύγει τον φωτογράφο που την αναγνωρίζει και μπαίνει στο θέατρο. Η παρέα της, όπως και η ίδια άλλωστε, γνώριζε τον σκηνοθέτη της παράστασης Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αν και είχαν να ιδωθούν πολύ καιρό.

Στο διάλειμμα ο Κωνσταντίνος βρίσκει την ευκαιρία να συναντηθεί με την παρέα, ανταλλάσουν θερμούς χαιρετισμούς, και ο ίδιος, ως ηθοποιός και σκηνοθέτης του έργου, τους εξηγεί τα σκηνοθετικά του ευρήματα. Τη συζήτησή τους γύρω από την τέχνη διακόπτει μετά από περίπου 10 λεπτά το «κουδούνι» του θεάτρου. Τη συγκεκριμένη βραδιά το χειροκρότημα έχει ιδιαίτερη σημασία. Και για τον Κωνσταντίνο που το εισπράττει και για τη Χρυσή η οποία το χαρίζει με ενθουσιασμό.






Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε κάποιο βράδυ σε έναν μάλλον απροσδόκητο χώρο: στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου




«Το βράδυ αυτό στο θέατρο υπήρξε μοιραίο για τη Χρυσή και τον επιτυχημένο ηθοποιό», ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. «Λες και κάποια ανώτερη δύναμη ήθελε να γίνει αυτή η συνάντηση. Χρυσή και Κωνσταντίνος, παρόλο που γνωρίζονταν χρόνια, ήρθαν πιο κοντά το βράδυ του “Φάρου”. Εχοντας κάνει καθένας τον κύκλο του ήταν πλέον έτοιμοι για μια νέα φάση στη ζωή τους».

Οταν έπεσε η αυλαία, ο Κωνσταντίνος πρότεινε στην παρέα να τον ακολουθήσει για ένα ποτό σε κάποιο από το θεατρικά στέκια του City Link όπου χαλαρώνει μετά τις παραστάσεις συζητώντας με φίλους. Η Χρυσή δέχτηκε αμέσως την πρόταση που εκείνη τη στιγμή έμοιαζε με ευκαιρία που δεν έπρεπε να χάσει...

Η κοινή εμφάνιση στον «Σταυρό του Νότου»

Χρυσή και Κωνσταντίνος έκτοτε άρχισαν να κάνουν παρέα. Συνειδητοποιημένα, σταθερά, ενήλικα. Υστερα από εξόδους σε παραστάσεις, δείπνα και συζητήσεις ένιωσαν ότι έχουν να μοιραστούν πολλά, αλλά και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις... Το περασμένο καλοκαίρι η Χρυσή Βαρδινογιάννη χώρισε από τον Νίνο Ξυπολυτά, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, με ένα βελούδινο διαζύγιο. Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, από την άλλη, έχει εδώ και χρόνια την εμπειρία ενός ανώδυνου διαζυγίου, έχει προχωρήσει σε άλλες σχέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό ήταν μόνος του.

«Είναι πιο ήρεμος, σχεδόν γαλήνιος και αποπνέει ευτυχία», λένε πλέον για εκείνον οι συνάδελφοί του. «Το ξέρουμε κι ας αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του. Αλλωστε, του Μαρκουλάκη δεν του αρέσει να συζητά για πράγματα εκτός δουλειάς, πόσο μάλλον για τα προσωπικά του».



Γνωστοί ηθοποιοί, παρέα του Κωσταντίνου Μαρκουλάκη, τον ακολουθούν συχνά στις εξόδους του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Οταν οι πρόβες στο Θέατρο Εμπορικόν με τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Λουκία Μιχαλοπούλου, μπήκαν στην τελική ευθεία, ο Μαρκουλάκης χάθηκε από προσώπου γης. Την εποχή εκείνη είχε δύο σκηνοθετικές επιμέλειες και ένα δικό του θεατρικό στο οποίο έπαιζε και σκηνοθετούσε. Καθώς ο ελεύθερος χρόνος του ήταν ελάχιστος, φάνηκε ποια πρόσωπα είχαν πραγματικά ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτόν: ο γιος του από τον γάμο του με την Ερση Ξενάκη, Γιώργος-Ικαρος, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία, και η Χρυσή.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε κάποιο βράδυ σε έναν μάλλον απροσδόκητο χώρο: στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου. Το ζευγάρι, που είχε προφανώς αποφασίσει να μην κρύβεται πια, συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του στη σκηνοθεσία Ελενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης.


Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε σχέση με την Αθανασία Σμαραγδή,
αλλά τώρα έχει βρει απάγγιο στη Χρυσή


Ούτε στον Κωνσταντίνο ούτε στη Χρυσή άρεσε ποτέ να βρίσκονται στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Η Χρυσή, παρότι προέρχεται από μια επιφανή επιχειρηματική οικογένεια και παλιότερα της είχε αποδοθεί ο τίτλος του it girl, δεν έχει παραχωρήσει ποτέ της συνέντευξη ενώ αποφεύγει με συνέπεια επί σειρά ετών τα φλας των φωτογράφων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος επιλέγει να μιλήσει στον Τύπο μόνο όταν θέλει να επικοινωνήσει κάποιο θεατρικό του. Ωστόσο, η σχέση τους τον τελευταίο καιρό έχει κάνει και τους δύο πιο κοινωνικούς, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουν δει να δειπνούν στη «Ράτκα» με την παρέα της Σμαράγδας Καρύδη, της Βίκυς Βολιώτη και της Ελενας Σκουλά ή να πίνουν το ποτό τους σε κάποιο από τα μπαρ του Χρύσανθου Πανά στο οικοδομικό τετράγωνο του City Link, στέκια κατεξοχήν καλλιτεχνικά.

Ενας γάμος, ένα διαζύγιο και μία επανασύνδεση

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Εχοντας κληρονομήσει την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση από τη μητέρα της και τη δύναμη του χαρακτήρα από τον πατέρα της, σπούδασε Καλές Τέχνες και Γραφιστική στο Λονδίνο. Ξεκίνησε, δε, την επαγγελματική της πορεία ως επιτελικό στέλεχος της διαφημιστικής εταιρείας Karamella την οποία είχε ιδρύσει η μητέρα της. Η καλλιτεχνική της φύση, ωστόσο, γρήγορα την έκανε να αναζητήσει νέους δρόμους. Παρόλο που οι γονείς της προσδοκούσαν για τη μοναχοκόρη τους μια καριέρα στον χώρο της διαφήμισης, εκείνη επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με την αγάπη της για τη μουσική. Ετσι, το 2009 ανέλαβε επικεφαλής της δισκογραφικής εταιρείας Spicy, η οποία επίσης ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτή της η απόφαση έμελλε να αλλάξει τη ζωή της αφού η συνεργασία της με τον Νίνο Ξυπολυτά κατέληξε στον γάμο τους τον Δεκέμβριο του 2012 από τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο-Ικαρο και την Κάρεν-Αγάπη.

Χρυσή και Νίνο ζούσαν μια ιδιαίτερα κλειστή ζωή. Συναναστρέφονταν αποκλειστικά στενούς τους φίλους (όπως τον Γιάννη Μαλούχο, τις Ναταλία και Χαρίκλεια Μουνδρέα και κάποια από τα ξαδέλφια της Χρυσής) και απέφευγαν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους. Η ζωή τους άλλαξε άρδην με τον γάμο και τον ερχομό των παιδιών τους. Προτεραιότητά τους έγινε πλέον η οικογένεια. Η Χρυσή αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή των παιδιών διακόπτοντας κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ ο Νίνο άρχισε να αποκτά συνήθειες οικογενειάρχη και να απεκδύεται τη στόφα του ροκ σταρ που με τόσο κόπο είχε υφάνει τα προηγούμενα χρόνια. Από ορκισμένος εργένης, ιδιότητα που λειτουργούσε σαν μαγνήτης για κάθε είδους θηλυκό, ο Νίνο μεταλλάχθηκε σε έναν ταγμένο στη σύζυγο και τα παιδιά του ώριμο άντρα που πλέον προτιμούσε τη βίλα της Εκάλης -το σπίτι του- από τα ανούσια νυχτοπερπατήματα σε στέκια της νύχτας.



Χρυσή και Νίνο ζούσαν μια ιδιαίτερα κλειστή ζωή. O χωρισμός τους έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία

Η είδηση του οριστικού χωρισμού τους το καλοκαίρι του 2017 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ανθρωποι του κύκλου τους υποστηρίζουν πως το ζευγάρι ένιωσε ότι η σχέση του μετά από επτά χρόνια είχε κάνει τον κύκλο της. Ετσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ζωές τους χωριστά ως σύντροφοι, αλλά από κοινού ως γονείς για τα δύο παιδιά τους.

Χαρακτηριστικό των αρμονικών σχέσεών τους είναι ότι ο Νίνο νοίκιασε σπίτι δίπλα σ’ αυτό της Χρυσής ώστε να μη διαταραχθεί η επαφή και η επικοινωνία του με τον 5χρονο Γιώργο-Ικαρο και την 4χρονη Κάρεν-Αγάπη. «Χρυσή και Νίνο θα είναι πάντα οικογένεια», ισχυρίζονται όσοι τους γνωρίζουν.

Περίπου έξι μήνες μετά τον χωρισμό, η Χρυσή αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. «Δεν έχουν ακόμη γνωριστεί οι δύο οικογένειες, είναι άλλωστε πολύ νωρίς κάτι τέτοιο», σχολιάζουν φίλοι του ζευγαριού.

Ομοίως, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει στο ενεργητικό του έναν γάμο, ένα ήσυχο διαζύγιο και έναν μοναχογιό που υπεραγαπά. Ανθρωποι που τον ζουν από κοντά υποστηρίζουν ότι μετά τη σχέση του με τη σκηνογράφο Αθανασία Σμαραγδή και τη νεαρή συνάδελφό του Φιόνα Γεωργιάδη, ο Κωνσταντίνος δείχνει ξανά ευτυχισμένος δίπλα στην όμορφη Χρυσή. Για την εξέλιξη της σχέσης τους κανείς δεν μπορεί να ξέρει, προς το παρόν όμως απολαμβάνουν αυτό που ζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου