Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Φιόγκοι! Υπόθεση γένους θηλυκού!

Η μοναδική σειρά Heart της PUMA, επιστρέφει και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών
Κορδέλες! Λωρίδες υφάσματος κατασκευασμένες από διάφορες ίνες ώστε να αποδώσουν ποικίλες υφές και στυλ!




Από βαμβάκι, σατέν ή βελούδο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα fashion items των γυναικών! Φαίνεται να κάνουν την εμφάνιση τους στη Νεολιθική εποχή, ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα του 6000 π.χ. δείχνουν ότι εκτός από το να συγκρατούν τα υφάσματα, φέρεται να προσδίδουν στη σεξουαλικότητα των γυναικών ως διακοσμητικά στοιχεία, προκαλώντας τα αντρικά βλέμματα!



Από τότε και ως σήμερα οι κορδέλες μπερδεύονται, δένονται και μεταμορφώνονται σε φιόγκους που παραπέμπουν σε ανεμελιά, αισθησιασμό και cool διάθεση! Δημιουργούν ένα girlie και ταυτόχρονα δυναμικό look, που κεντρίζει το ενδιαφέρον! Και όσο η μόδα εξελίσσεται, τόσο το girlie στοιχείο μειώνεται, ενώ το αιθέριο, φανταχτερό και απόλυτα θηλυκό ενισχύεται! Οι διακριτικοί φιόγκοι δίνουν τη θέση τους σε υπερμεγέθεις, κατασκευασμένους αρχικά από πιο σκληρά και δομημένα υλικά και κατόπιν από πιο ελαφριά και ευέλικτα! Περνούν από την haute couture στο athleisure design, μεταφέροντας την λάμψη και τη γοητεία της πασαρέλας στο everyday luxe style!
Το μυστικό είναι ο φιόγκος να βρίσκεται στο πιο αναπάντεχο σημείο! Και τι πιο ιδιαίτερο από έναν υπερμεγέθη φιόγκο να φιγουράρει πάνω σε ένα αθλητικό all time classic παπούτσι; Η μοναδική σειρά Heart της PUMA, επιστρέφει δυναμικά με τα Basket Heart αλλά και τα Suede Heart Pebble, και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών!



Ο καλοκαιρινός ριγέ oversized φιόγκος των Basket Heart παραπέμπει σε καλοκαίρι και αναδύει διάθεση για ζωή και περιπέτεια! Με δύο επιλογές, απλή ή σατέν δίχρωμη κορδέλα, για γυναίκες που θέλουν ευελιξία και μια πιο luxe πινελιά όποτε το επιθυμούν! Για όσους αγαπούν τις pastel αποχρώσεις, τα Suede Heart Pebble, με έναν τεράστιο satin φιόγκο και ένα αναπάντεχο pebble μοτίβο που φέρνει στο νου βότσαλα και παραλίες, μεταμορφώνουν τα unisex classic suede, σε μια women only fashion εμπειρία!
Οι φιόγκοι είναι και φέτος η θηλυκή λεπτομέρεια της γυναικείας μόδας, και κάνουν ένα statement twist σε κάθε εμφάνιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου