Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Κάμερα κατέγραψε την πτώση αεροσκάφους σε γήπεδο γκολφ στην Αριζόνα

Νεκροί και οι έξι επιβαίνοντες σε αυτό - Στο αεροσκάφος επέβαιναν, μεταξύ άλλων,
δύο μοντέλα και ένας μάνατζερ


Τη στιγμή της πτώσης ενός μικρού αεροσκάφους σε γήπεδο γκολφ στην Αριζόνα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι έξι επιβαίνοντες σε αυτό κατέγραψε κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Σκότσντειλ φαίνεται το αεροπλάνο να κάνει ξαφνικά μια κίνηση 90 μοιρών και τελικά να καταλήγει στο έδαφος και να μετατρέπεται σε μια μπάλα φωτιάς.



Security camera captures explosion in Arizona plane crash - Daily Mail


Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 9 Απριλίου περίπου 15 λεπτά με τά την απογείωση του αεροσκάφους από την Αριζόνα με προορισμό το Λας Βέγκας.

Στο αεροσκάφος τύπου Piper PA-24 Comanche επέβαιναν δύο μοντέλα, η 22χρονη Μαράια Κούγκαν και η 22χρονη Ελένα Λάγκος, ο 26χρονος μάνατζερ Ανάντ Πατέλ, ο 28χρονος Τζέιμς Πεντρόζα, η 23χρονη φοιτήτρια Καρολίνα Γκαρσία Ροντρίγκεζ και ο 26χρονος πιλότος Έρικ Βαλέντε.



Raw: Small Plane Crash on Arizona Golf Course


Οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών μιλούν για πτώση που προκλήθηκε είτε από λάθος φόρτωση είτε από υπερβολικό βάρος στο αεροσκάφος.

Φίλοι του πιλότου λένε ότι ήταν αρκετά έμπειρος καθώς είχε συμπληρώσει περισσότερες από 4.500 ώρες πτήσης.

Λίγο πριν την απογείωση η Κούγκαν είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να είναι ενθουσιασμένη και να καταγράφει τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου