Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Καταπέλτης και η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος ΚΑΤΑ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων (έγγραφο 9420/25.4.2018)
Τα υποβληθέντα «δεν αποτελούν στοιχεία απολογισμού»!! σας προς τον Δήμο Σ-Α
Είχατε υποχρέωση «με το πέρας διμήνου από τη λήξη του οικονομικού έτους (2016), να υποβάλετε απολογισμό της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας της Ομοσπονδίας σας και ξεχωριστό απολογισμό της Επιχορήγησης των 5.000 ευρώ»
Ένεκα μη ανταπόκρισής σας «δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία 
ελέγχου νομιμότητας, κανονικότητας και χρηστής διαχείρισης για το ποσό επιχορήγησης το οποίο έχετε λάβει»
Ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος θεωρείται ο φορέας της επιχορήγησης 
και όχι εποπτεύον Φορέας της Ομοσπονδίας σας και η απάντηση της Υπηρεσίας µας στο σχετικό αίτημά σας είναι αρνητική.
Φέρτε ΤΩΡΑ νόμιμα παραστατικά

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το έγγραφο της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, οι κ.κ. Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη και Δήμητρα Σαρρή, είχαν υποβάλλει – «παραγγείλει» στις 5.4.2018 αίτημα στον Δήμο Σ-Α, να τους απαντηθεί ότι (τα ανεπαρκή κατά τον νόμο στοιχεία τους) «επαρκούν και ανταποκρίνονται στην υποχρέωση της Ομοσπονδίας» τους !

Ποιοι και γιατί συνεχίζουν να καλύπτουν ;
Δείτε το έγγραφο της υπηρεσίας.


19 σχόλια:

  1. Η Πίτσι και η παρέα της (Δ.Σ και Γ.Χ) να φέρουν πίσω τα κλεμμένα (τα 5.000 από τον Δήμο και όσα έχουν πάρει τόσα χρόνια από τους αδαής δημότες και ουδέποτε έχουν δώσει δημόσιο και νόμιμο απολογισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα 5000ευρω τωρα, τα 200.000ευρω απο τον ΑΙΑ ειναι κεφτα δεν παει στο καλο, ξεβρακωτη παξιμαδοκλεφτρα ειναι καβουροχελωνα.
    Το μεγαλυτερο εγκλημα Καβουροχελωνας και της συμμοριας της μαζι και ο Ραφτοπουλος και χειροτερα η Αννα, με πλαστα εγγραφα ειχαν και εχουν δικαιωμα να μιλανε επισημα στην Διαβουλευση και ως εκ τουτου, αναλογα κοβουν το ποσα πρε[πει ο καθε ενδιαφερομενος να πουν ΝΑΙ η ΟΧΙ.
    Μιλαμε για παρα πολλα μαυρα λεφτα καθε χρονο,τρελα μαυρα λεφτα και καταστροφη ολης της περιοχης φτανει να παρουν τα μαυρα λεφτα.
    Τα 5000ευρω ειδες μονο κακομοιρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά από όλα αυτά και ενώ ουσιαστικά χρωστάνε χρήματα ως δημόσιοι υπόλογοι που δεν τήρησαν το νόμο, διαμαρτύρονται κιολας (οι κ.κ. Πιτσιγαυδάκη και Σαρρή) οτι δήθεν τις συκοφαντούν και κάποιες άλλες κυρίες και κύριοι τους συμπαραστέκονται. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΓΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ . ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ! ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΏ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ?
      Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΑΠΟ 3-6 ΕΤΗ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ?

      Διαγραφή
    4. Εδώ ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ έφαγε εκατομμύρια, και έφαγε έναν χρόνο με αναστολή!!!
      Εσύ ονοιροβατης!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    5. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 140.000€ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ Κ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.
      Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΟΒΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΔΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.
      ΤΑ ΒΛΑΧΕΔΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ?ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΟΣΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

      Διαγραφή
    6. ΕΔΏ ΣΥΖΗΤΆΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΘΗΤΕΊΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ! ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΉ ?!
      ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΒΑΘΙΆ ΝΥΧΤΟΜΑΙΝΩΣ !!

      Διαγραφή
    7. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Κ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.
      ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΡΕΥΕΤΑΙ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΗΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?

      Διαγραφή
  4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ19 Μαΐου 2018 στις 4:28 μ.μ.

    Blogger ο Κυρίαρχος του παιχνιδιού!!!
    Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Blogger Κυρίαρχος αλλά μόνο στην σελίδα του πέραν αυτής μηδέν, γι'αυτό Δ.Μάρκου του χρόνου δήμαρχος για άλλη μια πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ έγινε σήμερα (31.5.2018) το μεσημέρι, στους διαδρόμους του 3ου ορόφου στο Δημαρχείο Σπάτων – Αρτέμιδος, όταν ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος (κ. Χ. Ποθουλάκης), «επέπληξε» δημόσια και με αυστηρό ύφος την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος, λέγοντάς της ενώπιον υπαλλήλων της αρμόδιας Διεύθυνσης, «Κυρία μου, μην πιέζετε τους υπαλλήλους, αφήστε τα τεχνάσματα και φέρτε τώρα νόμιμα παραστατικά για τα χρήματα που έχετε επιχορηγηθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό έπρεπε να είχατε κάνει, σύμφωνα με τον νόμο, από το τέλος του Φεβρουαρίου 2017, δεν το πράξατε ακόμα, έχετε εκκρεμότητα και παρόλα αυτά διαμαρτύρεστε». Η κυρία Πιτσιγαυδάκη αντέδρασε λέγοντας – απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους «δεν μιλάω μαζί του, είναι αναρμόδιος» και τότε ο Συμπαραστάτης συμπλήρωσε λέγοντας: «Στην υπόθεση έχει υπάρξει ¨κακοδιοίκηση¨ και γι’ αυτό είμαι αρμόδιος, αυτό ελέγχω» και συνέχισε διευκρινίζοντας στην κα Πιτσιγαυδάκη : «μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, προφανώς ζητάτε από την υπηρεσία με αίτησή σας να παρανομήσει και να σας ¨απαντήσει ότι τα στοιχεία που της φέρατε για τη χορηγία που λάβατε από τον Δήμο είναι επαρκεί και ανταποκρίνονται στην υποχρέωση που είχατε ως Ομοσπονδία¨, όταν πίσω από τις αιτήσεις σας δεν υπάρχουν συνημμένα οικονομικά παραστατικά αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο κάποιες καταστάσεις και μάλιστα δηλώνετε πληρωμές εντός του 2017 για τις οποίες δεν έχετε έγκριση από τον ¨διατάκτη¨, άρα και μόνο από αυτό οι δαπάνες αυτές είναι ¨ανοίκειες¨ και έπρεπε να σας είχαν καταλογισθεί κατά νόμο. Αυτό είναι κακοδιοίκηση και γι’ αυτό είμαι εδώ». Το παίζετε εισαγγελέας και τα έχετε βάλει με όλους τους συλλόγους, απάντησε η κα Πιτσιγαυδάκη, απευθυνόμενη στον Συμπαραστάτη και τότε εκείνος ανταπαντώντας είπε εις επήκοων όλων, «εισαγγελέας δεν είμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένος μετά από όλα αυτά να απευθυνθώ και εγώ σ’ αυτόν για όλα αυτά, ως έχω υποχρέωση για την προστασία του δημοσίου και του κοινωνικού χρήματος. Όσο για τους συλλόγους (είπε) δεν επιρρίπτω σ’ αυτούς καμία ευθύνη, την ευθύνη έχετε συγκεκριμένα άτομα της Ομοσπονδίας, όπως εσείς και οι ταμίες της». Στη συνέχεια η κα Πιτσιγαυδάκη κατευθύνθηκε στο γραφείο του Δημάρχου που προφανώς, όπως συνηθίζει τελευταία, του ζήτησε στήριξη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον Συμπαραστάτη, για τον οποίο ζητά να ληφθούν μέτρα, αν και από αυτά που διαρρέουν εκ του περιβάλλοντος του Δημάρχου, αυτό λέει δεν γίνεται γιατί ο Συμπαραστάτης είναι ανεξάρτητη αρχή που ελέγχει κάθε κακοδιοίκηση στην οποία εμπλέκεται και ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ Κ ΧΥΘΗΚΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ. ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ Η ΛΟΥΤΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΡΗΤΗ.
      ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΗ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΗ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΘΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗ Η ΤΡΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΗ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΒΡΟΜΑΗ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΗΣ.
      ΔΩΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΒΑΛΤΗΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
  7. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
    Κύριε "ανώνυμε" 12:05 π.μ. ξέχασες το πιο ωραίο και σημαντικό που τις είπε ο Συμπαραστάτης. Εκεί που η πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε πως δεν καταλάβαινε τίποτα και επέμενε να ερμηνεύει τα θέλω της και τους νόμους όπως αυτή ήθελε, εκείνος της είπε έντονα "άκουσε να δεις, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, πήγαινε να φέρεις νόμιμα παραστατικά αλλιώς δεν γίνεται". Τις χρειαζόταν νομίζω αυτή η εξήγηση, όπως επίσης χρειαζόταν κάποιος να παρέμβει γιατί η κυρία κάθε μέρα σχεδόν μας έρχεται μόνη ή με την κα Σαρή και ζητάνε ευνοϊκό γι' αυτές έγγραφο. Δεν μπορούμε άλλο τις πιέσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου δίνετε μια πολύ καλή ευκαιρία να ρωτήσω και εσάς κάτι που ήθελα να ρωτήσω και τον κο.Ποθουλακη. Αφού αυτές οι κυρίες της ομοσπονδίας, είναι παράνομες και γίνονται πιεστικές στο να παρανομήσετε, γιατί δεν καταγγέλλεται στον εισαγγελέα? στην επόπτευσα αρχή? Δεν ξέρω ποια είναι η δομή, αλλά σίγουρα πάνω από εσάς υπάρχει κάποια ανώτερη αρχή να τους απαγορεύσει να ξαναεμφανιστούν στο γραφείο σας χωρίς τα απαιτούμενα από το νομό έγγραφα.
      Απ' ότι καταλαβαίνω είναι εντελώς παράνομη η Ομοσπονδία και ζητά από σας τους δημοτικούς υπαλλήλους, να γίνεται συνεργοί και στο τέλος τα εξιλαστήρια θύματα.
      Τι σας εμποδίζει να την πετάξετε έξω από το Δημαρχείο, όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε άλλο Πολίτη που θα ζητούσε κάτι παράνομο.
      Περιμένω την απάντησή σας, εγγράφως με τη μήνυση, η την διοικητική εντολή, ότι την επόμενη φορά που θα προσέλθουν στο γραφείο σας, θα υπάρξουν μέτρα ποινής.

      Διαγραφή
  8. Το καλό για όλους τους δημότες είναι ότι ο κ.Ποθουλάκης είναι ακέραιος και συνεπής στα καθήκοντα του.Το ότι η Ομοσπονδία επικαλείται τους αιρετούς και ζητά την βοήθεια τους καθώς και ότι τόσα χρόνια λάμβανε επιδοτήσεις χωρίς ή με παραστατικά 'στο γόνατο' κάτι λέει.πιστεύω ότι έστω και τόσο αργά πλέον ομοσπονδίες, σύλλογοι, και ΠΔΔ Οργανισμοί που λαμβάνουν χρήματα απο το Δήμο κάποια στιγμή πρέπει να ελεγχθούν για την οικονομική διαχείριση που έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε.Ποθουλακη, λόγω άγνοιας, χωρίς να θέλω να σας κάνω υποδείξεις η έλεγχο στην εργασία σας.
    Το θέμα παράνομη Ομοσπονδία, έχει φτάσει στον εισαγγελέα και τα δικαστήρια, γιατί δεν ζητάτε από τον αρμόδιο εισαγγελέα, κατασχέσει βιβλία σφραγίδες τι όποιο άλλο υλικό έχει στα χέρια της η παράνομη Ομοσπονδία και να την βάλει σε καθεστώς πλήρως αδράνειας και να βάλει το δικαστήριο κάποιον εκκαθαριστή μέχρι να τελεσίδικοι η υπόθεση?
    Δεν μπορεί ένα σύλλογος που βρίσκεται σε δικαστική έρευνα να διοργανώνει δημόσιες εκδηλώσεις όπως έκανα στις 19/5/2018 για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
    Εκτός αυτού είναι απίστευτα προκλητικό και προσβλητικό για εμάς τους απλούς πολίτες, κάθε ημέρα να διαβάζουμε η να ακούμε, ότι οι αποδεδειγμένα παράνομοι, έχουν το δικαίωμα να εκβιάζουν δημοτικούς υπαλλήλους, εσάς σας συνήγορο του δημότη, ακόμα και τον ίδιον τον Δήμαρχο.
    Ξέρω το αποφεύγετε γιατί θα καταστραφούν πάρα πολλά καλά ονόματα της περιοχής, αλλά πρέπει να δώσετε ένα νόμιμα βίαιο Τέλος σε αυτήν την παρωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου