Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Κέρκυρα: Χειροπέδες στον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο για το ζήτημα των απορριμμάτων

Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι παρανόμως η Υπηρεσία Καθαριότητας επιχειρεί να ρίξει σκουπίδια σε χώρο που δεν επιτρέπεται - Με εντολή εισαγγελέα η σύλληψη
Στη σύλληψη του δημάρχου Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζου και του αντιδημάρχου, καθαριότητας, Σπύρου Ασπιώτη, προχώρησε το πρωί της Κυριακής η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα για το ζήτημα των απορριμμάτων.
Ο λόγος, ότι παρουσία τους και με εντολή τους στο Τεμπλόνι, τα απορριμματοφόρα επιχείρησαν να εναποθέσουν σκουπίδια στο κλειστό δεύτερο κύτταρο της εγκατάστασης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κατοίκων που προχώρησαν σε μήνυση.

Ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος

Nikolouzos_kostas

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιδήμαρχος Κέρκυρας Νόνη Μάστορα, «ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων προέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, να επιρριφθούν απορρίμματα στο "κλειστό" κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

Στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν σπεύσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής Αρχής του κ. Νικολούζου, καθώς επίσης η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη και κάτοικος του Τεμπλονίου που προκάλεσε φθορές σε όχημα του δήμου.

Την εξέλιξη της όλης υπόθεσης αναμένεται να κρίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου